DD Tips Åby & Solvalla 25/8

Publicerad på 25 Aug 2021 - 13:55

DrTrav

DrTrav

25 Aug 2021 - 13:55

Dagens Dubbel Solvalla & Åby 25/8
DD-1 3 Protector Tile
DD-2 8 Great Skills
1 rader x 200kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
I skrivande stund är 5 Vasco favorit men jag blir förvånad om så är fallet vid spelstopp. Jag har en helt annat idé i loppet och 3 Protector Tile borde vara klar favorit i loppet.
3 Protector Tile är numera valack och i ny regi och han har inlett på bästa möjliga sätt med två raka segrar hos Christoffer Eriksson. Han har sett otroligt fin ut och jag är inne på att det här är en häst som kommer att klättra en hel del i klasserna.
Jag tror inte att någon kan öppna Snabbare från start och det blir raka vägen mot ledningen och sedan borde han bli mycket svårpasserad. Distansen är ovan men det tror jag inte är några som helst problem och nu väljer man att testa hästen barfota för första gången i sin nya regi. Jag tycker att det här ser ut som en lämplig uppgift att inkassera sin tredje raka seger.
Motbud
5 Vasco fick stryk av Protector Tile senast och han kan inte öppna snabbt nog från start för att kunna utmana om någon ledning. Det känns som att Johan Untersteiner kommer att bli tvungen att söka sig fram utvändigt om min spik och även om det är en rejäl och kapabel häst i grunden så tror jag inte att han är bra nog för att kunna besegra min spik utvändigt.
7 Global Virgin tycker jag känns mer intressant bakom min spik än Vasco och man har siktat lite mot det här loppet. I det här sällskapet borde han kunna ladda iväg bra från start och hitta en bra position omgående och skulle han få ett bra lopp i andraspår eller möjligtvis kunna hitta ner i ryggen på min spik så kan han bli farlig tillslut. Han galopperade på V75 näst senast men gick bra senast och för tre starter sedan vann han överlägset i ett enklare gäng och formen är där.
Skulle det bli bra tempo där framme vill jag lyfta fram 10 Victory Highness som verkligen har hittat en formtopp på slutet vid två raka segrar och kommer han bara igenom vettigt från sitt utgångsläge slår han de flesta med sin fina form.
1 Wish Me Magic visade form vid andraplatsen senast och borde ha en bra chans att kunna hitta ryggen på Protector Tile. Han möter normalt några för bra men man gör intressanta ändringar med barfotabalans samt bike och med en perfekt resa skulle det kunna vara en potentiell skräll.
Min Vinnare: 3 Protector Tile
Spets efter 500m: 3 Protector Tile
Skrällen: 10 Victory Highness
Rankingen A: 3 B: 7.5.10.1.9.11 C:4.2.6.12.8
Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
Jag känner mig relativt trygg i att avsluta omgången med en spik och jag väljer att gå rakt ut och spika den stora talangen 8 Great Skills trots utgångsläget.
Great Skills har papperna i ordning och har Ready Cash som far och Andover Hall som morfar. Hon har inlett karriären på bästa möjliga sätt och har än så länge inte fått se sig besegrad på fyra försök.
Visst, motståndet hårdnar och hon har fått ett dåligt spår bakom bilen men hon har visat startsnabbhet och jag tror inte att konkurrenterna har missat intrycket på Great Skills.
Jag tror att Hans-Owe Sundberg kan avancera till ledningen omgående men om det skulle det bli svar invändigt tycker jag ändå att han är så pass bra att han kan vinna den tunga vägen också. När han i skrivande stund endast är spelad till 37% tycker jag att det är en mycket spelvärd spik i omgången. Det är öppet bakom favoriten och för den som vill gardera tycker jag att loppet kräver sina streck.
Motbud
9 Rihanna W.I var ute i en E3-final senast utan att räcka till men såg fin ut i skymundan och har varit bra under hela året. Hon har sin bästa bit tillslut och skulle Great Skills få svar om ledningen kan hon bli svår att stå emot över upploppet och Rihanna W.I kommer säkerligen att svara för en bra prestation nu också.
5 Bright Chrystal var ute i samma lopp som Rihanna W.I och gjorde det klart bra som fyra. Hon öppnar över medel och skulle kunna ställa till det för min spik om man hittar till ledningen och vill köra där men jag är mer inne på att Goop överlåter ledningen till Great Skills för ett lopp i ryggen på favoriten.
3 Black Magic Eyes gör det bra varje gång i tuffa sällskap utan att räcka ända fram och det har varit ett fint intryck över mål varje gång och formen är mycket bra för dagen. Från ett bra läge kan det vara dags för en seger nu om favoriten sviker.
4 Identity skulle kunna vara ett skrällbud i loppet. Han höll mycket bra som fyra senast efter en tuff resa under vägen och jag tror att det finns en hel del att hämta av denna treåring framöver.
Min Vinnare: 8 Great Skills
Spets efter 500m: 8 Great Skills
Skrällen: 4 Identity
Rankingen A: 8 B:9.5.3.4.12.6.10 C:2.9.1.11
Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto