DD Tips Åby & Solvalla 31/3

Publicerad på 30 Mar 2021 - 21:36

DrTrav

DrTrav

30 Mar 2021 - 21:36

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 31/3

DD1: 2,4,10
DD2: 1,7

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
2 Woodbury Wine har årsdebuten avklarad och genomförde den starten på bästa sätt genom att avsluta rappt, och vinna loppet. Till kvällens start bör man gått framåt en hel del formmässigt och från ett bra utgångsläge kommer man kunna få en bra position direkt från start. Finns även på kartan att man kommer hela vägen till ledningen från start även om inte är beroende av den positionen för att vinna loppet. Oavsett är segerchansen hög och detta är min förstahäst i loppet.

4 M.T One Wish gjorde minicomeback senast mot lite tuffare motstånd och höll då klart bra efter att fått en tuff resa. Man är kvick iväg från start och jag tror kusken Carl Johan Jepson i den amerikanska vagnen kommer ladda vad som går för att komma till ledningen härifrån. Lyckas man är mycket vunnet då M.T One Wish är obesegrad från den position efter två försök. Från ledningen är man hästen att slå.

Skrällen är 10 Quiz Eoc som kommer med en formkurva som pekar uppåt. I den senaste starten gjorde man det bra och avslutade 13,3 sista 800m. Hittar man de rätta positionerna och får smyga med längs vägen ikväll kommer man vara med och göra upp om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 2 Woodbury Wine
Spets efter 500m: 4 M.T One Wish
Min Skräll: 10 Quiz Eoc
Rankingen A: 2,4 B 10,13,11,15,1,5,12,14 C 9,8,3,7,6

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
1 Moon Zappa har på pappret en intressant uppgift framför sig ikväll. För två starter sedan blev det seger när man höll upp ledningen från samma utgångsläge och ikväll är man återigen den troliga ledaren av loppet. Väl i ledningen har Moon Zappa visats sig trivas bra och man är alltjämt obesegrad efter sex försök. Distansen ska heller inte vara några problem då man även segrat över 3000m tidigare. Från ledningen är man hästen att slå, och formen är bra. Förstahäst.

Dubblar systemet med 7 Gitte Silvåkra som har hittat nya växlar och imponerat i varje start hittills under året. Tre segrar, en andraplats och en tredjeplats är facit på sina fem starter i år. I den senaste starten blev man ansatt från start och det blev en tuff öppning på loppet men man kunde trots det gå undan till en enkel seger. Gitte Silvåkra är med och utmanar om segern på nytt här ikväll.

Vill man ha ytterligare streck på sitt system är 6 Lyckans Cash tidig. Detta sjuåriga sto har höjt sig på slutet och hade tre raka segrar på kontot innan man inte var som bäst i den senaste starten på V75. Hon trivs med Örjan Kihlström i sulkyn och räds normalt inte lite grovjobb under loppen.

Nämner även 4 Laleh Pellini som besitter bättre kapacitet än vad som går att utläsa ur programraden. Bland annat galopperade man bort en trolig seger i ett uttagningslopp till StoChampionatet under fjolåret. Till kvällens årsdebut rycker man samtliga skor direkt och man ska inte nonchaleras vid större gardering.

Min Vinnare: 1 Moon Zappa
Spets efter 500m: 1 Moon Zappa
Min Skräll: 7 Gitte Silvåkra
Rankingen A: 1,7 B 6,4,11,3,12,5 C 2,9,10,8

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto