DD Tips Åby & Solvalla 7/4

Publicerad på 7 Apr 2021 - 08:44

DrTrav

DrTrav

7 Apr 2021 - 08:44

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 7/4

DD1: 4,5
DD2: 4 Bitcoind' Arc

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  1640m auto
5 Zinko Top är en gäst från Italien som kan flytta på sig från start. I den senaste starten öppnade man kvickt till ledningen och höll sen den positionen loppet igenom. Man är den tidiga ledaren av loppet här ikväll och från den positionen är man hästen att slå för övriga i loppet. Intressant med Christoffer Eriksson i vagnen ikväll och över kort distans kommer man gasa så länge lampan lyser.

Dubblar systemet med 4 Grandfather Bil som har årsdebuten avklarad och den starten genomförde man på ett bra sätt via en bra avslutning. Till kvällens start lär man gått framåt en hel del formmässigt och dessutom åker den amerikanske vagnen på. Man lär få en bra position och kommer vara med och utmana om segern i loppet.

För den som söker ytterligare streck på systemet är 8 Call Me Brodda och 7 Copaca Banana intressanta. Den förstnämnda är i sitt livs form, i den senaste starten höll man starkt från dödens i Diamanstoets Final. Call Me Brodda besitter fin styrka och kan öppna bra bakom bilen men frågan är vart man hamnar från sitt åttonde spår. Copaca Banana gjorde comeback i den senaste starten och vann direkt på bra sätt från dödens, klockan stannade på 10,5 sista 800m. Bör ha gått framåt med loppet i kroppen och är ett tänkbart streck vid bredare gardering.

Min Vinnare: 5 Zinko Top
Spets efter 500m: 5 Zinko Top
Min Skräll: 4 Grandfather Bil
Rankingen A: 5,4 B 8,7,3,1,2,11 C 10,9,12,6

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
Vi avslutar Dagens Dubbel med att spika 4 Bitcoind' Arc. Denna fyraåring har nu gjort två starter för sin nye tränare Timo Nurmos och imponerat stort med två raka segrar. I årsdebuten spetsade han direkt från samma läge som ikväll och fick sen press av en het häst utvändigt och valde att släppa ledningen en bit innan han återtog den positionen i ett andraskede. Trots ett rörigt lopp kunde Bitcoind' Arc gå undan till en enkelt seger direkt. I den senaste starten fick det bli ett annat upplägg, då man travade utvändigt om ledaren i högt tempo större delen av loppet och kunde sen enkelt avgöra till andra raka segern. Ikväll är man min tidiga ledare av loppet och kommer man dit ska loppet vara över enligt mig. Men oavsett position är Bitcoind' Arc så bra att man ska ses med goda segerchanser. Jag spikar utan tvekan.

Motbud
11 Bridge Jumper har fått ett tufft utgångsläge men detta är en sexåring som duger bra för klassen. Skulle det lösa sig med positionerna härifrån är man inte oäven att utmana med det krävs att min spik har en sämre dag och att det klaffar optimalt för Bridge Jumper.

Nämner även 3 Happy Romeo som är en sexåring som har tagit samtliga sina fem segrar i karriären från ledningen. Skulle det strula för min spik och han gör bort sig på något sätt ligger vägen öppen för både ledningen och segern. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 4 Bitcoind' Arc
Spets efter 500m: 4 Bitcoind' Arc
Min Skräll: 11 Bridge Jumper
Rankingen A: 4 B 11,3,9,7,1,2,12 C 5,6,8,10

Lycka till med spelet
Oliver Bergman


Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto