DD Tips Åby & Solvalla Onsdag 20/5

Publicerad på 19 Maj 2020 - 21:54

DrTrav

DrTrav

19 Maj 2020 - 21:54

Dagens Dubbel spelet delas på onsdagen mellan Åby & Solvalla. Den första avdelningen körs på Åby och det andra loppet avgörs på Solvalla och här nedan så följer mitt tips.

bet365/11/">MISSA INTE att bet365 bet365/11/">nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 20/5
DD1: 1,2,4,8,10
DD2: 8 Coogan

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
10 Harley D.E. har varit strålande bra och kommer till den här starten med fem raka segrar. Han gick en stark avslutning från tredje utvändigt till seger senast. Läget här är inte det bästa men kan han få lite draghjälp och om det blir ett uppskruvat tempo på loppet så fäller han många hästar till slut.

1 Ike Schermer har 11 vinster på 16 starter i karriären. Han slutade oplacerad i ett försök i bronsdivisionen som vanns av Vikens High Yield i årsdebuten senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara mycket bättre till den här starten. Det finns risk att han inte kan hålla upp ledningen men kommer ha ut i god tid före mål så kan han blanda sig i segerstriden.

4 Ingo kommer från en säker spetsseger. Han gäller som spetsfavorit även här och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka långt.

2 Andre Ward har varit ute över längre distanser på slutet. Utgångsläget är fint och han är bättre än raden. Stefan Persson ersätter Flemming Jensen i sulkyn men det är ingen nackdel så med en fin resa här så kan han nypa en framskjuten placering.

8 Kennedy gjorde det bra som tvåa näst senast på Vincennes. Nu har han inte startat sedan februari så formen är svårbedömd och dessutom är läget mindre bra men med lite klaff så kan det vara en trevlig skräll.

5 Gizmo De Veluwe hängde på fullt godkänt till fjärdeplatsen bakom Vikens High Yield senast. Den korta distansen är inte den bästa men skulle ett par av de mer betrodda hästarna ha en sämre dag så kan han ställa till med en överraskning. 

3 Amazing Case kan öppna bra och borde få en fin position. Får hon ett passande rygglopp så kan hon ha vissa möjligheter här men att hon ska vinna loppet tror jag blir tufft.

Ranking DD-1: A 10,1 B 4,2,8,5,3 C 7,12,9,11,6

Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
8 Coogan kommer med tre raka segrar till den här starten. Han fick det fint serverat vid vinsten senast men avgjorde ändå enkelt. Läget här är inte det bästa men det är lång distans och motståndet ser klart överkomligt ut så kan Örjan Kihlström ge honom ett passande lopp så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

1 Reverend Wine är kvick iväg och trivs väldigt bra i ledningen så kommer Björn Goop till täten så tror jag han kör i spets så länge lampan lyser och skulle han få bestämma som han vill där framme så kan det räcka långt.

3 Sir Q.C. var ute i montédisciplinen senast men det blev ingen framgång för han slutade oplacerad. Han gick annars positivt som tvåa i ett sulkylopp som vanns av Missle Hill gången innan det. Han har inte vunnit på länge och får nog svårt att ta en ny seger här så han får ses främst som ett platsbud.

11 Lövdala Principito blev sjuk efter den senaste starten och har varit borta från tävlingsbanorna länge. Han behöver nog loppet men klaffar det med löpningsförloppet och om det blir överpace på loppet så kan han ha vissa möjligheter.

2 Bottnas Commandeur hade otur senast när det blev tvärstopp framför och han krokade ihop. Innan det hade han gjort flera bra insatser så formen är det nog inget fel på. Här sitter han till i andraspår direkt och kan Sandra Nordemo hitta en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så fäller han många hästar till slut.

9 O.P.Q.C. avslutade okej till fjärdeplatsen bakom Perfect Dynamite senast. Här kan han smyga med och skulle ett par av de mer betrodda hästarna underprestera så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 8 B 1,3,11,2,9,7 C 4,5,12,6,10

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto