DD Tips Åby & Solvalla Onsdag 25/3

Publicerad på 24 Mar 2020 - 20:50

DrTrav

DrTrav

24 Mar 2020 - 20:50

På onsdagen delas Dagens Dubbel spelet mellan Åby & Solvalla och här nedan följer mitt tips. Den första avdelningen avgörs på Åby och det andra loppet körs på Solvalla.

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 25/3
DD1: 1,2,5,6,9,10
DD2: 5 Chapuy

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
9 Mack Dragan har årsdebuten avklarad och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han kom då till ledningen efter 700 meter och vann sedan från den positionen. Här har han bakspår över kort distans så nu blir det tufft att nå ledningen men han har rätt bra startryggar så han borde kunna hitta en vettig position fram till Carl Johan Jepson väljer att sätta in attacken så han ska räknas tidigt här.

2 Island Life har inte startat på ett tag men kan öppna fort vid laddning så här kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det är flera startsnabba hästar med i loppet så det är inte säkert att det blir spets men ett bra lopp i den främre träffen borde det kunna bli och då kan han duga en bit mot det här gänget.

6 Mellby Drake var nere i Frankrike och tävlade men hade ingen framgång där. Han är stark och tål att göra en del jobb på egen hand och kan då utmana om en god placering här.

5 Speedy Face har också varit Frankrike där det som bäst blev en tredjeplats. Kan Dante Kolgjini hitta en vettig position här så kan han vara med och göra upp om segern.

10 Master Crowe höll farten godkänt i årsdebuten i gulddivisionen som sexa bakom Disco Volante senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara vassare nu så med lite klaff och hjälp med tempot så kan han ställa till med en överraskning.

1 Global Takeover har läget och är startsnabb och trivs över kort distans. Det kanske inte blir ledningen men vinnarhålet eller tredje invändigt är en bra placering på Åby och då kan han bli farlig via open stretchen till slut.

Ranking DD-1: A 9 B 2,6,5,10,1,7,11 C 12,8,4,3

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
5 Chapuy var näst senast ute i ett försök i bronsdivisionen på Jägersro och där ledde han loppet från start till mål. Nu är det årsdebut men man meddelar från stallet att han har tränat bra och är väl förberedd. Han är väldigt kvick ut så jag tror han sitter i ledningen direkt och från den positionens så tror jag han blir svårfångad här.

7 Up To Me kom med en mycket vass spurt till seger senast. Spår lite långt ut så hon kan hamna illa till från början men om Claes Sjöström kan ramla ner i en hygglig position så biter hennes avslutning bra till slut.

10 Hector Boko fastnade med mycket sparade krafter i ett V75 lopp som vanns av Adde S.H. senast. Löser det sig med positionerna och blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

6 Concrete Dee är jämn och säker. Kenneth Haugstad som kör hästen jagar fortfarande sin första tränarseger så kan han hitta ner i ett vettigt slagläge så kanske den kan komma här.

2 Sebastian Journey höll okej som fyra från ledningen i ett lopp som vanns av Up To Me senast. Han är vassare med ett lopp i ryggar så kan han få spara speeden fram till upploppet så kan han duga en bit mot det här gänget.

4 D'Laina gjorde debut för sin nya tränare Peter G Norman senast och det slutade på bästa vis med seger. Med lopp i kroppen nu från ett fint läge här så kan hon överraska igen.

Ranking DD-2: A 5 B 7,10,6,2,4,11,12,9 C 8,3,1

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto