DD Tips Åby Torsdag 11/6

Publicerad på 11 Jun 2020 - 14:49

DrTrav

DrTrav

11 Jun 2020 - 14:49

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll på Åby. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Åby Torsdag 11/6
DD1: 4 Hummer Scott
DD2: 1,2,7,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
4 Hummer Scott kom med en stark avslutning men han fick aldrig tag i Nisse Sånna som vann från ledningen så det slutade med en andraplats i Sverigedebuten senast. Det var första starten på ett par månader så jag tror han är förbättrad nu. Trevligt läge och en kraftig kuskförstärkning när Robin Bakker hoppar upp i sulkyn så med en fin löpning i den främre träffen här så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

3 Dali Pagadi vann från ledningen senast. Han är inte helt stabil men kan han hålla sig till rätt gångart så är han kvick iväg och då kan det bli tidig ledning och från spets så kan han leda loppet länge över den korta distansen.

5 Sweetman kommer från en spetsseger. Han kan kliva iväg bra från början och kanske kan nå till täten igen men skulle det vankas svar invändigt så kanske han kan komma ner i rygg på ledaren och då kan han få chansen via open stretchen till slut.

1 Inspector fick ge sig med knapp marginal mot Idreamicanfly senast. Innerspåret kan han inte utnyttja men löser det sig så kan han vara med och göra upp om segern.

8 Macro Star var klart bra vid två raka segrar på Åby i april. Han har inte fått till det efter det och utgångsläget här drar ner möjligheterna men med lite klaff så är han inte borta.

9 Iwan Boko kommer med tre raka andraplatser. Hittar Wim Paal en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så fäller han många hästar till slut.

7 Conrads Massiv gjorde en stark avslutning som tvåa i ett lopp som Sweetman vann från ledningen senast. Med en liknande spurt här så kan han ha vissa möjligheter.

Ranking DD-1: A 4 B 3,5,1,8,9,7,10,11,2 C 6,12

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
1 Night Hall debuterade i ny regi för Björn Goop senast. Från ett dåligt läge så fullföljde han starkt som trea bakom Volare Gar som drog det längsta strået i det loppet. Nu står han bättre till och med ett passande lopp i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden här.

7 Tengil Face försvann med en startgalopp i Harper Hanovers lopp senast. Han är härdad mot hårt motstånd och det är inte lika tufft emot nu. Han är stark och det är ingen rolig häst att ha utanpå sig så det är inte omöjligt att han kan bli släppt till ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så stiger hans chanser här.

12 Moneykeeper avslutade klart godkänt som tvåa bakom Armagnac som vann från spets i debuten för Robert Bergh senast. Tråkigt läge nu men löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på loppet så kan han bli farlig den sista biten.

2 Dream Night Palema har varit borta sedan april ifjol så det kan saknas en del till toppformen. Han gjorde det annars bra i ett kvallopp nyligen och är han inte alltför ringrostig inför sin återkomst här så kan han vara intressant som inte så mycket spelad.

3 Nisse Sånna tryckte sig till ledningen med varvet till mål och från den positionen så höll han sedan undan till seger senast. Bra läge och han är snabb från början så får han en fin resa så kan det räcka en bit här också.

6 Champion Melon hakade på bra som tvåa bakom Neelix senast. Får han spara speeden fram till upploppet så kan han ställa till med en överraskning.

4 Taiga Woodland är kvick iväg men han är klart bättre över kort distans och kommer han till spets så tror jag att man vill ha ett rygglopp. Motståndet är tufft och det blir sannolikt svårt för honom att vinna loppet.

Ranking DD-2: A 1 B 7,12,2,3,6,4,11 C 9,10,8,5

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto