DD Tips Åby Torsdag 14/5

Publicerad på 14 Maj 2020 - 14:59

DrTrav

DrTrav

14 Maj 2020 - 14:59

Ikväll avgörs Dagens Dubbel spelet på Åby och här nedan så följer mitt tips.

bet365/11/">MISSA INTE att bet365 bet365/11/">nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

DD Tips Åby Torsdag 14/5
DD1: 1,2,6,9
DD2: 5 Bubble Effe

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
2 Envy Secret kommer till den här starten med formen på topp. Utgångsläget är perfekt och kommer Thomas Uhrberg till ledningen så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Blir det inte spets så kan det bli rygg ledaren och då kan hon få chansen via open stretchen till slut.

9 Loes har aldrig varit sämre än tvåa efter sex starter hittills i karriären. Hon spurtade vasst till en knapp seger senast. Får hon lite draghjälp under slutrundan så har hon en härlig avslutning att tillgå.

6 Dixi vann enkelt på Åby för ett par veckor sedan. Kan Sören Klitgaard servera henne en fin resa så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

1 Assinibola Downs blev femma i ett V75 lopp på Åby i februari som vanns av Green Mamba efter en invändig löpning. Här kan hon få smyga med på innerspår och då kan hon ställa till med en överraskning via open stretchen till slut.

5 Elle Titation gick en hygglig avslutning som trea i ett lopp som vanns av Oliveria senast. Kan Johan Untersteiner ge henne ett bra lopp så kan hon ha vissa möjligheter.

7 Sephora gick bra som tvåa i ett lopp som vanns av Hip Hurray Boko näst senast. Med lite klaff nu så är hon inte borta.

10 Tiffany Stars fick vandra i dödens senast och kunde inte ta ner Oliveria som höll undan från ledningen så det slutade med en andraplats. Utgångsläget är inte det bästa men kan hon få lite hjälp med tempot så kan hon avsluta loppet bra och då kan hon duga mot det här motståndet.

Ranking DD-1: A 2 B 9,6,1,5,7,10,3,12 C 8,11,4

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
5 Bubble Effe har vunnit 4 av 7 starter. I Sverigedebuten senast blev det en tredjeplats från ledningen. Han är bara tre år och möter äldre och mer rutinerade motståndare nu. Han är startsnabb och med ett passande lopp i den främre träffen här så tror jag han är med och kämpar om segern.

3 Key West Snapper är osäker och har galopperat bort sig i två lopp på raken. Felfri nu så kan han öppna fort och då kanske det kan bli ledningen och skulle så bli fallet så kan det räcka långt.

7 Piteraq såg riktigt bra ut i ett uttagningslopp till Kungapokalen senast men det räckte inte till någon framskjuten placering för motståndet var för tufft. Nu rycker man skorna för för första gången och det kan bli ett lyft så han kan bli farlig över upploppet.

1 Yankee Eagle kommer med formen på topp. Han fick aldrig tag i Veritas Grif över det korta upploppet i Åmål senast så det slutade med en andraplats. Trevligt startspår nu så här kan han få ett fint lopp på innerspår och kan då spurta bra via open stretchen till slut.

10 Global Venture gick klart godkänt till tredjeplatsen bakom Valiant Dream i ett Klass I försök nyligen. Tråkigt läge här men får han hjälp med tempot så kan han komma in i matchen.

9 Noble Dancer har årsdebuten avklarad och borde vara förbättrad med lopp i kroppen. Får han gå med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan han ha vissa möjligheter.

8 Cassiopeia har inte fått till det på ett tag. Hon är kvick iväg vid laddning så trots ett iskallt utgångsläge så är hon inte borta.

Ranking DD-2: A 5 B 3,7,1,10,9,8,11 C 12,4,2,6

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto