DD Tips Åby Torsdag 20/2

Publicerad på 20 Feb 2020 - 14:18

DrTrav

DrTrav

20 Feb 2020 - 14:18

Det blev en fin vinst på Dagens Dubbel spelet igår som betalade drygt 38 gånger pengarna. Ikväll körs loppen på Åby och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Åby Torsdag 20/2
DD1: 1,6
DD2: 2,4,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
1 Artegna Jet galopperade bort sig i den första kurvan senast. Innan det misslyckandet så hade hon spurtat in till två raka segrar. Trevligt utgångsläge nu och hon kanske kan ta ledningen inledningsvis men det kan lika gärna bli rygg ledaren och då finns det open stretch att tillgå så med ett bra lopp på innerspår här så kan hon dyka upp i segerstriden.

6 Durello tryckte sig till ledningen med 1500 meter kvar av loppet och från den positionen så höll han bra även om han inte kunde stå emot Image Rapida den sista biten senast. Skulle Joakim Lövgren köra sig till spets i ett tidigt skede igen så kan han leda loppet länge om han slipper alltför hård press under vägen. Ledningen är inget måste utan han kan vinna loppet från andra positioner också så oavsett så ska han räknas tidigt här.

4 Dropluggage Racing gick en bra upphämtning efter galopp och räddade tredjepriset i ett lopp som vanns av Evangeline Face senast. Trevligt läge här och kan hon hålla ordning på benen nu så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och kan då vara långt framme.

7 Allocco Jet har bara en vinst på 22 starter. Han är jämn och säker och gick en bra avslutning till andraplatsen bakom vinnande Enzo senast. Klaffar det med löpningsförloppet så kan han utmana om en framskjuten placering här.

5 I Come In Peace kom snett på det men gick rätt bra i skymundan senast. Löser det sig bättre den här gången så är han inte borta. Första gången med urryckare nu kan ha en bra effekt.

Ranking DD-1: A 1,6,4 B 7,5,9,12 C 10,11,3,8,2

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
2 Dornoch Am gjorde comeback senast och såg fin ut då när han spurtade in till seger direkt i återkomsten. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre till den här starten. Han kan öppna rätt så vettigt och kanske kan ta spets initialt men jag tror att man släpper isåfall och rygg ledaren på Åby är en fin position så kan Thomas Uhrberg servera honom ett bra lopp så kan han bli farlig den sista biten.

12 Capture är härdad mot tufft motstånd. Senast så var han ute i Klass I finalen på Solvalla och hade då samma tråkiga läge som nu. Det  blev en invändig löpning innan han fick en sen lucka fast det räckte bara till femteplatsen bakom vinnande Atik D.L. den gången. Här kliver han ner i klass men han behöver hjälp med att tempot hålls uppe och att han kan få en del draghjälp under slutrundan och då kan han bli svår att stå emot över upploppet.

4 Sam The Man kommer tillbaka efter vila i sin första start sedan han blev femma i det norska Derbyt i september ifjol så formen nu är svårbedömd men Magnus Teien Gundersen åker knappast till Åby från Norge för skojs skull. Han är kvick iväg och kostar det inte alltför mycket kraft att nå ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

7 Livi Joy har ett lopp i kroppen och kan vara förbättrad till den här starten. Med ett passande lopp i ryggar fram till upploppet så har han en härlig speed som biter bra till slut.

10 Hennesy Boko har inte vunnit på ett tag. Han var mycket tapper när han trots att han fick göra en hel del grovjobb under slutrundan kunde sluta trea i ett lopp som vanns av Key West Snapper senast. Bättre distans nu och med lite klaff så kan det räcka en bit mot det här gänget.

Ranking DD-2: A 2 B 12,4,7,10,5,3 C 1,6,9,11,8

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto