DD Tips Åby Torsdag 25/6

Publicerad på 25 Jun 2020 - 13:44

DrTrav

DrTrav

25 Jun 2020 - 13:44

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll på Åby. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Åby Torsdag 25/6
DD1: 7 Hambo Transs R.
DD2: 1,3,4,5,9,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
7 Hambo Transs R. kommer från en färsk seger i Montéeliten på Solvalla under Elitloppshelgen. Han kom då med en sylvass avslutning och tog ner Galactica till en enkel seger. Slipper han göra alltför mycket av grovjobbet här så kan han bli farlig med en liknande spurt som senast.

2 Volcan De Bellande gjorde det bra när han vann från ledningen i Paralympiamontén näst senast. Senast var han inte lika bra men då var det kort distans. Medeldistans som gäller nu är bättre och med den startsnabbheten han besitter så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och då kan han vara långt framme igen.

4 Sign Me Up Too är ännu obesegrad under sadel efter fem starter i den disciplinen hittills. Kan Emilia Leo servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

3 Galactica har lyft sig ett snäpp sedan hon började att tävla i monté. Hon ledde länge i Montéeliten på Solvalla under Elitloppshelgen men kunde inte stå emot tipsettan så det slutade med en andraplats då. Hon är startsnabb så det är inte omöjligt att hon tar sig förbi Volcan De Bellande och då kör nog Sofia Adolfsson som sitter upp på hästen så länge lampan lyser i den positionen.

6 Ladyofthelake var efter en vinter nere i Frankrike tillbaka i årsdebut på Bergsåker senast. Det blev dock ett misslyckande för hon försvann med en startgalopp. Kan hon hålla ihop aktionen nu så är hon vass till slut.

9 Vivier De L'Oison var duktig vid vinsten från dödens senast. Blir det ett bra tempo på loppet så kan han överraska här med en vass Jonathan Carre på ryggen.

Ranking DD-1: A 7 B 2,4,3,6,9 C 1,5,10,8

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
5 Unoicsdue Gnafa debuterade i ny regi för Björn Goop i ett långlopp på Bjerke senast. Han gjorde det bra som trea i ett lopp som vanns av Tessy d'Ete då. Med lopp i kroppen nu från ett trevligt utgångsläge så kan han vara betydligt vassare. Löser det sig med positionerna så kan det räcka långt här.

3 Högstenastalldräng har visat en härlig form med två raka andraplatser. Han gick en stark avslutning ute i spåren och han spurtade sedan in till andraplatsen bakom Taiga Woodland senast. Får han en fin resa i den främre träffen här så har han samlat ihop till en seger.

4 Eclipse Am kommer ut i årsdebut här så det kan saknas en del till toppformen. Han är annars härdad mot tufft motstånd och skulle ett par av de mer betrodda ekipagen ha en sämre dag så kan han duga direkt i comebacken här.

9 Admirer har gott kunnande men han är väldigt ojämn. Det blev en startgalopp näst senast men gången innan det så var han duktig när han vann sedan han tagit över ledningen med knappt två varv till mål. Kan Conrad Lugauer komma igenom bra från bakspåret här och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut.

11 Moneykeeper orkade inte riktigt från dödens senast så det slutade med en sjätteplats bakom Taiga Woodland som avgjorde till seger på open stretchen. Iskallt läge nu men får han hjälp med att tempot hålls uppe så kan han komma in i matchen.

1 Perfect Gede var duktig när han vann från ledningen på Vaggeryd för tre starter sedan. Han är kvick iväg så här kan det nog bli spets eller rygg ledaren och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen. 

8 Gretzky Boko tog ner den ledande L.A.'s Magic Moment från dödens till seger på Sörlandet näst senast. Svårt spår nu men intressant med Carl Johan Jepson upp nu och klaffar det med löpningsförloppet så kan han ha vissa möjligheter här.

10 Benjamin S.H. avslutade positivt till seger för tre starter sedan. Senast så slutade det med en tidig galopp. Blir det överpace på loppet så kan han avsluta loppet fort.

7 Roofparty är startsnabb men från ett spår långt ut här är det inte säkert att det går att komma till täten men skulle det lyckas så stiger hans chanser.

Ranking DD-2: A 5,3 B 4,9,11,1,8,10,7 C 2,6

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto