DD Tips Åby Torsdag 30/7

Publicerad på 30 Jul 2020 - 13:46

DrTrav

DrTrav

30 Jul 2020 - 13:46

Dagens Dubbel-spelet avgörs ikväll på Åby. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Åby Torsdag 30/7
DD1: 5,6
DD2: 2,9,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
5 Zante Grif har varit bra vid tre vinster på fyra starter på svensk mark. Senast så kom hon med en härlig avslutning och över Axevallas långa upplopp så fångade hon in den ledande Knowledge'em till seger kort före mål. Hittar Robin Bakker en bra väg med henne så kan hon bli svår att stå emot över upploppet så hon ska räknas tidigt.

6 Golden Guard var med i samma lopp som Zante Grif vann senast. Han gjorde det bra som kom in som trea då. Han visade prov på härlig startsnabbhet när han vann från spets för tre starter sedan. Vid full laddning från början här så kan det bära av mot ledningen igen och kommer han till spets smärtfritt så kan det räcka en bit mot det här gänget.

9 Gulfstream Am svarade för en strålande insats vid vinsten i årsdebuten. Efter det har han inte alls fungerat och han har gjort bort sig med galopp fyra lopp i rad. Skulle ha sköta sig nu så har han gott kunnande och då kan han vara långt framme.

11 Speedy Tilly har lämnat Mikael J Anderssons träning och kommer ut i en mycket intressant debut i ny regi för Björn Goop.
Han har inte startat på ett tag så formen är lite oviss men får han smyga med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så kan han ställa till med en överraskning.

3 Kasper Trot gör första starten sedan början av året. Han är mycket väl förberedd meddelar man från stallet men han är inte vässad i några skarpare jobb och han behöver nog loppet. Med rätt resa så kan han ändå nypa en god placering.

Ranking DD-1: A 5,6 B 9,11,3,8,4 C 2,10,1,12,7

Dagens Dubbel 2 3140 m Voltstart
9 Il Duce Boko har vunnit 7 av 13 starter hittills i karriären. Han var duktig när han vann både försök och final i Klass II i vintras. Han spurtade in till andraplatsen bakom He Is In som vann från ledningen senast. Det var första starten på länge så det loppet i kroppen kan ha fört fram honom mycket till den här starten. Med rätt resa så kan han bli att räkna med över upploppet.

2 Taxi Out är fortfarande efter 29 starter hittills segerlös. Han räckte inte till i ett försök till SprinterMästaren näst senast. Han avslutade positivt och kom in som tvåa bakom Bodybuilder senast. Trevligt läge nu så här kan han få en fin löpning i den främre träffen och då kan det vara läge för en vinst.

12 J.S.Apollo hade en bra vinter nere i Frankrike. Han kommer till den här starten med två raka andraplatser. Den dryga distansen är passande och klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli farlig över upploppet.

5 Elche kommer från en färsk seger. Gången innan det gjorde han bort sig med galopp. Felfri nu så tror jag på tidig ledning och från spets så kan det räcka till en ny seger.

1 Digital Crunch var ute över aktuell distans på Axevalla senast. Han avslutade då bra och kom in som tvåa bakom Frozen Queen. Från innerspåret här så sitter han bra till omgående och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

11 Gizmo De Veluwe är jämn och säker men han har inte vunnit på ett tag. Han avslutade godkänt och kom i mål som fyra bakom Sam The Man senast. 40 meters tillägg nu men distansen är lång så mycket kan hända och kan Carl Johan Jepson få till en bra styrning så kan han vara långt framme här.

10 Typhoeus Face vinner väldigt sällan vilket en seger på 39 starter visar. Skulle ett par av de mer betrodda hästarna underprestera eller göra bort sig så kan han ställa till med en rejäl skräll.

6 Zucchero Roc har bara bokstäver i raden. I debuten i ny regi för Björn Goop så fick han det inte att stämma och galopperade. Efter det har han varit ute i kvallopp som han klarade av på ett bra vis. Han är inte att lita på men skulle han hålla ihop aktionen så kan han ha vissa möjligheter här.

8 Panther Face avslutade plusbetonat i den senaste starten när han kom in som trea bakom Upper Face som höll undan till en knapp seger från spets. Löser det sig med positionerna så har han en stark avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit här.

Ranking DD-2: A 9,2,12 B 5,1,11,10,6,8 C 3,13,14,7,4

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto