DD Tips Ã…by Torsdag 5/3

Publicerad på 5 Mar 2020 - 14:07

DrTrav

DrTrav

5 Mar 2020 - 14:07

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll på Åby och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Ã…by Torsdag 5/3
DD1: 3,6,9
DD2: 7,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2640 m Autostart
3 Whipped Eggs hade ett mycket starkt fjolår med flera V75 segrar och han är nu redo för årsdebut. Den långa distansen är passande för hans del och kan han få ett bra lopp i den främre träffen så kan han ta en ny seger direkt i comebacken här.

9 Demolition Man F. fick trava i dödens senast men han hade inga problem med att plocka ner den ledande Quattro Töll till seger. Lång distans nu är inte hans bästa gren men kan Peter Untersteiner få till en bra styrning så kan han utmana den stora favoriten över upploppet.

6 Smokey Herman fick aldrig fritt och kom i mål med sparade krafter i ett V75 lopp på Axevalla som vanns av Burning Man senast. Han är väldigt kvick den första biten så jag tror att det är ledningen som gäller för det är en position han trivs allra bäst i men kommer jättefavoriten tidigt så kanske han släpper för då kan han få chansen via open stretchen till slut.

1 Liza With A Z. har ett bra läge och hon är vass om hon får gå med på innerspår och få spara speeden fram till upploppet.

4 Cantona Mearas fick trava utvändigt om den ledande Burning Man senast och höll bra till tredjeplatsen. Han är stark och kan vara långt framme här med en liknande insats som senast.

Ranking DD-1: A 3 B 9,6,1,4,7 C 5,2,8

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
12 Springbank kommer till den här starten med fin form. I lärlingsfinalen näst senast så gjorde han det bra som fyra bakom en överlägsen Zenzero Jet. Gången efter det så vann han lätt från utvändigt om ledaren. Dåligt läge här men då han lever mycket på sin styrka så tror jag att att Robert Bergh styr på när tempot har bedarrat där framme i täten och skulle så bli fallet så kan han bli svår att stå emot här.

7 Broad Vision var Derbyfinalist i Norge ifjol där han slutade åtta i finalen. Han har gjort ett lopp för sin nya tränare Bo Westergaard och det blev en säker seger efter att han kört sig till spets i ett tidigt skede. Klaffar det med positionerna här så kan han dyka upp långt framme.

2 Din Lymmel är spetsbudet och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan han rinna undan till en ny seger.

6 Allocco Jet är jämn och säker men har endast 1 vinst på 23 starter. Han fullföljde bra till andraplatsen bakom Dropluggage Racing senast och kan Carl Johan Jepson få till en bra styrning så kan han ha vissa möjligheter här.

8 Pere Ubu har vunnit 6 av 10 starter. Dåligt läge nu försämrar chansen och dessutom har han varit borta länge så det kan bli tufft att räcka till seger direkt i comebacken här.

Ranking DD-2: A 12 B 7,2,6,8,9,10,5,4,3 C 11,1

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto