DD Tips Åby Torsdag 6/2

Publicerad på 6 Feb 2020 - 13:57

DrTrav

DrTrav

6 Feb 2020 - 13:57

För andra dagen i rad så satt DD tipset igår. Kvällens Dagens Dubbel tävlingar hämtar vi ifrån Åby och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Åby Torsdag 6/2
DD1: 2,10,13
DD2: 2,7

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet, LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
2 Loveexplosion H.C. gör första starten sedan augusti ifjol så formen nu är svårbedömd. Han besitter bra kapacitet i grunden och han har gått ett jobb i 20 tempo i 2100 meter i fin stil inne på Jägersro inför det här meddelar man från stallet. Här tror jag Christoffer Eriksson som kör hästen kan komma till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad även om det kan saknas ett lopp i kroppen.

10 Quattro Töll vann från spets näst senast. Det följde han upp med att galoppera i ett tidigt skede men efter det så fullföljde han klart bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Devs Daffodil. Han har inte startat på ett par månader nu och han har ett svårt spår i volten men om han kan hålla sig i rätt gångart och få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så har han en vass avslutning och kan då utmana om en framskjuten placering här.

13 Smokey Herman gjorde comeback efter en tids frånvaro senast när han vann på ett bra vis från ledningen. Här har han ett intressant utgångsläge med springspår på tillägg med en lyckad start här så borde han kunna nå en fin position och med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten och klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden igen.

Ett motbud till de hästar jag har streckat är nummer 9 Dokonjo som hade problem med banan på Axevalla senast för han gillar inte när det blir för hårt meddelar Mikael Å Linderoth. Han är inte så mycket sämre än de mer betrodda och kan ställa till med en överraskning med lite klaff här.

Ranking DD-1: A 2 B 10,13,9,5,12,1,7,8,11 C 4,6,3

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
2 Mellby Guard har haft dåliga lägen inom V75 spelet på sistone och senast så fick han nöja sig med en femteplats bakom vinnande Devs Dragon. Nu kliver han ner i klass och har ett fint utgångsläge här så kan han nå spets i ett tidigt skede så kan han bli svår att plocka ner om han skulle få trolla bort en del av loppet där framme men han är väldigt stor favorit.

7 Artemide Zack fick utstå hård press av Zanzibar Effe i ledningen och varvade sedan på 11,6 men trots detta så var hon på linje med vinnande Twilight Brodda som fått en betydligt bättre resa i mål fast hon fick ge sig med minsta möjliga marginal senast. Hon har varit struken för feber efter det så formen är något svårbedömd men om hon inte har tappat alltför mycket och kan göra om insatsen från senast så kan hon vara med och utmana om en framskjuten placering igen.

Bakom dessa är nummer 8 Victory Road som vann knappt men säkert från spets i comebacken senast intressant. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten så klaffar det med löpningsförloppet så har han kapacitet att vara med och göra upp om segern här.

9 Powerful Teemer har gjort bort sig med galopp på sistone. Det var inte tomt i tanken när galoppen kom senast så felfri nu och om Christian Fiore som kör hästen kan servera honom en fin löpning och om han kan få gå med i en vettig rygg för att vänta med slutstöten fram till upploppet så kan han ställa till med en överraskning här.

6 Bonny Boy spurtade strålande på upploppet och fångade in Corleone D.K. kort före mål till seger senast. Med en liknande spurt här så kan det räcka en bit mot det här gänget också.

Ranking DD-2: A 2,7 B 8,9,6,5 C 12,11,1,4,3,10

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet, LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto