DD Tips Åby Torsdag 6/8

Publicerad på 6 Aug 2020 - 15:00

DrTrav

DrTrav

6 Aug 2020 - 15:00

Ikväll är det Åby som gäller för Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Åby Torsdag 6/8
DD1: 7 Zacapa Grim
DD2: 1,11,12,14

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
7 Zacapa Grim har gjort det bra i tre starter för Sofia Aronsson. Han kom med en härlig avslutning till seger i debuten. Senast så fick han en fin draghjälp under slutrundan och han spurtade då ner Expensive som drog fram honom till seger på upploppet. Hittar Stefan Persson ner i en vettig position så tror jag han blir farlig när han väljer att sätta in slutstöten.

8 Little Brigadoon gick okej som trea i debuten för Björn Goop senast. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara lite vassare nu. Läget är inte bra men löser det sig med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden här. Intressant med barfota runt om nu.

6 Bodybuilder vann på ett bra vis från ledningen näst senast. I den efterföljande starten så släppte han ledningen och han gick sedan klart bra som trea i ett lopp som Rock My Dreams vann. Från spets över kort distans så kan han vara långt framme här. Skor på nu är dock ett litet minus.

11 Dekanen K. vann lätt från spets i debuten för Flemming Jensen senast. Det var första starten på ett tag så med det loppet i kroppen nu kan han vara ännu bättre nu. Med rätt resa så kan han ställa till med en överraskning.

5 Dali Pagadi travade en del av loppet i dödens senast och han höll godkänt som fyra i ett lopp som vanns av Missing Tooma. Innan det hade han två raka galoppmisslyckanden så han är inte helt att lita på. Felfri nu så kan han öppna fort och nu åker jänkarvagnen på så kan Hanna Lähdekorpi servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

1 Leica Håleryd vann i debuten för André Eklundh fast det var mot ett billigt motstånd. Intressant läge här och får han smyga med på innerspår så kan han få chansen via open stretchen till slut och då kan han nypa en fin placering här.

Ranking DD-1: A 7 B 8,6,11,5,1,12,2,3 C 10,9

Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
12 Romantico har gjort tre starter för sin nuvarande tränare Robert Bergh. Han fick en tung resa i debuten och slutade oplacerad. Gången efter det vann han från ledningen. Senast så försvann han med en tidig galopp. Det är många hästar att runda nu men distansen är lång och hittar Robert Bergh en bra väg med honom så kan han bli svår att stå emot över upploppet.

1 Opulent Tile släppte ifrån sig spets efter ett varv senast. Han fullföljde sedan bra men han fick aldrig tag i Kantens Rose som vann det loppet så det slutade med en andraplats. Här är det läge för tidig ledning igen och skulle Peter Unterstiener få bestämma som han vill där framme i täten så kan han vinna det här loppet.

11 Bellinogal är en svårbedömd treåring som kommer ut i debut i ny regi för Magnus Dahlén. Han har en vinst på 13 starter och får han ett passande lopp så kan han duga en bit här.

14 Alfas Kennedy gjorde det bra vid vinsten för fyra starter sedan. Han är inte att lite på för han har efter den segern galopperat i tre lopp i rad. Här blev utgångsläget mindre bra men intressant med barfota runt om för första gången och löser det sig med positionerna så kan han ha vissa möjligheter här.

15 On Track Paul kom med en bra avslutning som trea i ett lopp som vanns av Rocking Flax senast. Tufft läge men med en trevlig rygg att gå i under slutrundan och om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

13 Nymo har visat en härlig form på sistone men han vinner lite för sällan. Endast en seger efter 21 starter har det blivit. Kan Fredrik Claesson servera honom ett passande lopp så gör han inte bort sig.

3 Moons Lilla Olle galopperade bort en framskjuten placering senast. Bra startspår nu så här sitter Anton Knutsson en hygglig position omgående och då kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 12 B 1,11,14,15,13,3 C 5,2,9,8,6,10

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto