DD Tips Åmål 1/8

Publicerad på 1 Aug 2021 - 14:46

DrTrav

DrTrav

1 Aug 2021 - 14:46

Dagens Dubbel Åmål 1/8

DD-1 3.10
DD-2 3 Västerbo Lexington

3 rader x 100 kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1680m Auto
Här tror jag väldigt mycket på 3 Aces High som är ruskigt snabb från start och jag har svårt att se någon annan ta en längd på honom från start. Han startade på Åmål för fyra starter och jag spelade honom då, men jag var besviken på taktiken när man valde att släppa ledningen. Känslan är att han hade vunnit det loppet om man hade kört i ledningen och han fullföljde loppet på ett bra sätt. Nu är det kort distans istället för medeldistans och jag har väldigt svårt att se att Jan Silvén inte kommer köra i tät och då får dom andra vara väldigt bra om dom ska besegra honom.

Jag dubblar ändå mitt system med 10 Maestro Zon som jag verkligen gillar och han är van att möta tuffare hästar. Han var fyra i en E3-final under fjolåret och visade form i en snabb avslutning senast. Läget är såklart inte bra men kan han bara komma igenom vettigt från start kan han bli svår att stå emot över upploppet.

7 Romantico är bra men från det här läget tror jag det blir för tufft och det känns som att det kommer bli trafikproblem.

4 A Deal Is A Deal kan vinna om han skulle få en bra resa men han var inte som bäst senast och är bara en av flera nu.

För den som letar skräll nämner jag 8 Roc Star Joli som trots sitt jobbiga utgångsläge borde kunna utnyttja sin startsnabbhet för att hitta en bra position.

Min Vinnare: 3 Aces High
Spets efter 500m: 3 Aces High
Skrällen: 8 Roc Star Joli
Rankingen A:3.10 B: 4.7.8.5.9.12 C: 6.1.11.2

Dagens Dubbel 2 - 2080m Auto
Vi avslutar omgången med ett lopp där tre hästar sticker ut för mig på förhand och efter många om och men valde jag till slut att spika 3 Västerbo Lexington. 3 Västerbo Lexington var ute på för djupt vatten senast och mötte bland annat Aetos Kronos och Guzz Mearas men jag tycker att han såg fin ut bakom.
Han har gått bra mer eller mindre varje lopp under året mot tuffa hästar och formen tror jag inte det är något fel på. Jag grundar mitt tips i att jag tror att han kan öppna riktigt fort den första biten om Bergh trycker av och jag tror han tar sig förbi invändiga Karat Band som har varit ifrån tävlandet ett tag. Lyckas Bergh med den manövern är mycket vunnet och då tror jag att han vinner från ledningen.

Motbud
1 Karat Band är talangfull och det låter positivt från stallet inför comebacken och i skrivande stund är det anmält barfota. Han är riktigt snabb iväg från start och det finns klara möjligheter att svara ut Västerbo Lexington. Från ledningen säljer han sig dyrt men jag är som sagt inne på att det kan bli svårt att försvara ledningen och då måste det lösa sig under vägen.

6 Counterfeighter var ute mot bland annat Born Unicorn, Rotate och Upstate Face senast och slutade fyra och visade att formen är intakt. Det är en häst som trivs när han får gå ett lopp i ryggar och spara på sin speed så länge som möjligt och skulle det bli en utdragning körning mellan ovan nämnda hästar, kan han bli livsfarlig över upploppet.

Letar man skräll i loppet nämner jag 7 Outstanding O. som inte alls fått det att stämma på slutet. Grundkunnadet är dock högt och skulle han fungera nu, kan det vara en skräll.

11 Valborg Marje brukar alltid ha ett rejält slutvarv att bruka och om det blir bra fart där framme så är han inte borta.

Min Vinnare: 3 Västerbo Lexington
Spets efter 500m: 3 Västerbo Lexington
Skrällen: 6 Counterfeighter
Rankingen A:3 B:1.6.7.11 C: 8.10.12.4.9.5.2

Lycka till med spelet

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto