DD Tips Åmål Onsdag 24/6

Publicerad på 23 Jun 2020 - 19:56

DrTrav

DrTrav

23 Jun 2020 - 19:56

På onsdag så är det Åmål som står som värd för Dagens Dubbel spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Åmål Onsdag 24/6
DD1: 5 Zante Grif
DD2: 3,4,9

3 rader x 60 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2080 m Autostart
5 Zante Grif var duktig vid vinsten i Sverigedebuten näst senast. I den efterföljande starten så kröp hon ner i rygg på den ledande Zuleika Font innan hon hittade loss och försökte avgöra på speed men då slutade det med galopp istället. Hon är vassare när hon får stånka på i ett jämnt tempo för hon är stark och rejäl så jag tror hon plockar ner det här motståndet från utvändig position.

4 Make More Cider gjorde första starten på några månader senast. Det slutade dock i ett misslyckande för hon gjorde bort sig med galopp. Voltstart då så hon är gynnad av autostart nu. Hon kan öppna bra men det kan bli tufft att nå ledningen av egen kraft men skulle hon bli släppt till spets så stiger hennes chanser. Får hon istället svar om ledningen så är hon sårbar.

3 Global Wonderful fick ge sig från ledningen mot Royce Rolls så det slutade med en andraplats senast. Med den startsnabbheten hon besitter så gäller hon som spetsfavorit och om sedan Magnus Jakobsson vill köra i spets eller inte det återstår att se men ett bra lopp i den främre träffen kan hon få och då kan hon vara med i segerstriden.

6 Valkyria K. kommer från en färsk seger. Hon klev då fram i dödens med varvet till mål. Hon tryckte sedan till och tog över ledningen in i den sista svängen och från den positionen så försvarade hon sig till seger. Kan Henna Halme servera henne ett passande lopp så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

7 Kitsune fick ett lopp i vinnarhålet och när hon sedan tog sig loss på upploppet så galopperade ledaren och då avgjorde hon till en lätt seger näst senast. I den efterföljande starten så spurtade hon bra men hon nådde aldrig Valkyria K. som vann det loppet så hon fick nöja sig med tredjeplatsen. Med lite klaff här så är hon inte borta.

2 Bearicecream fick en dryg inledning och hon fick backa sig sist och hon var sedan aldrig med någon segerchans även om hon höll farten bra till femteplatsen i ett lopp där Dixi drog det längsta strået senast. Kan Ville Karhulahti som kör åt Mimmi Elfstrand här hamna hyggligt till från start så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

Ranking DD-1: A 5 B 4,3,6,7,2,1,11 C 10,12,9,8

Dagens Dubbel 2 2080 m Autostart
4 Hummer Scott gjort det bra i sina båda starter på svensk mark. Han avslutade starkt näst senast men Nisse Sånna höll undan. Gången efter det blev det på nytt en andraplats. Den gången var det Inspector som stod i vägen. Han är väldigt snabb iväg och gäller som spetsfavorit här. Skulle ledningen nås så är mycket vunnet. Han har dock visat att han kan avsluta vasst så han är inte beroende av att gå i ledningen för att han ska ses med en god segerchans här.

3 Pleasure For Cash har vunnit två av fyra starter i Oscar Berglunds regi. Nu åker man långt med hästen. Trevligt utgångsläge och det vankas intressanta utrustningsändringar nu så med ett passande lopp i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden här. 

9 Rally Gunnar var duktig när han vann från ledningen näst senast. Gången efter det så åkte han dit med en liten marginal från samma position. Tråkigt läge med bakspår men får han hjälp med tempot så har han en vass spurt att tillgå.

5 Love Håleryd kommer från en seger. Han klev då fram utvändigt om den ledande Rouge ideal med varvet till mål. Han tryckte sedan till på den sista bortre långsidan och tog över ledningen och sedan så dansade han undan till en klar seger. Får Peter Untersteiner till en bra styrning så kan han vara långt framme igen.

6 Inspector var duktig när han vann från spets senast. Jag tror att det blir tuffare för honom att komma till ledningen den här gången och han riskerar att få göra en del grovjobb men med lite klaff så kan han duga.

7 Cyrano De B. tog över ledningen och vann sedan lätt från den positionen näst senast. Kan Per Lennartsson ramla ner i en hygglig position innan han sätter in attacken så kan han ha vissa möjligheter.

12 Dream Cash gjorde det bra vid två raka segrar innan det slutade med ett galoppmisslyckande senast. Bortlottad här och det behövs mycket hjälp på vägen om han ska ha någon chans här.

Ranking DD-2: A 4 B 3,9,6,5,7,12,10,2 C 8,11

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto