DD Tips Årjäng Fredag 22/5

Publicerad på 22 Maj 2020 - 15:04

DrTrav

DrTrav

22 Maj 2020 - 15:04

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll i Årjäng och här nedan så följer mitt tips.

bet365/11/">MISSA INTE att bet365 bet365/11/">nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

DD Tips Årjäng Fredag 22/5
DD1: 1,6,8
DD2: 1,7

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
1 Uncle Töll har vunnit hälften av loppen hittills. Han tog hand om ledningen och vann sedan rätt lätt från den positionen senast. Han är kvick iväg så här tror jag det kan bli spets på nytt och från den positionen så kan han blanda sig i segerstriden igen. Skulle han inte nå till spets så kan han få ett bra lopp i vinnarhålet och då kan han bli farlig med en lucka till slut.

6 Millmighty har gjort det väldigt bra i årets båda starter. Han gick en ruggig avslutning senast men han tog sig aldrig förbi tipsettan så det slutade med en andraplats. Paw Mahony är sugen på en offensivare styrning nu så med en lyckad start från springspåret så kan han nå en bra position i den främre träffen och då kan han vara med och tampas om segern här.

8 Twigs Ceasar tog ner den ledande Charlock Wiking till seger senast. Innerspår på tilläggsvolten nu men hittar han ut i god tid före mål så kan han dyka upp i segerstriden igen.

10 Majors Corona fullföljde starkt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Twigs Ceasar senast. Får hon lite draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet bra.

3 Conrads Diderot hängde på okej till tredjeplatsen långt bakom Uncle Töll och Millmighty senast. Får han en fin resa så kan han överraska med lite klaff.

4 Global Approval vann i ohotad stil från ledningen näst senast. Svårt spår i volten nu men klarar han det momentet så kan han duga en bit mot det här motståndet men det kan bli tufft att vinna loppet.

Ranking DD-1: A 1,6,8 B 10,3,4 C 14,2,5,7,12

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
1 Barkevious Mingo har ett lopp i kroppen efter väldigt lång frånvaro och kan vara betydligt vassare nu. Han är snabb iväg och gäller som spetsfavorit så kommer han till täten så kan det räcka långt här.

7 Only One Winner spurtade bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Perfect Dynamite senast. Spår långt ut här så det finns risk att han hamnar illa till men kan han ramla ner i en vettig position innan han går till anfall så kan han duga en bit mot det här motståndet.

2 Dokonjo avslutade riktigt bra men det räckte bara till en fjärdeplats bakom Final Dream senast. Trevligt läge nu och med ett passande lopp i den främre träffen så kan han plocka en fin placering här.

8 Firewire har inte vunnit på länge och har ett dåligt läge. Löser det sig med positionerna så har hon en härlig speed att tillgå.

6 Monfalcone kommer ut i årsdebut nu så det kan saknas en del till toppformen. Han besitter annars gott kunnande och med lite klaff så är han inte borta.

3 Whisky Akema har galopperat tre gånger i rad och tvingades kvala. Bra spår här och kan han hålla ihop aktionen så kan han överraska.

Ranking DD-2: A 1,7 B 2,8,6,3,5,10,4 C 9,12,11 

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto