DD Tips Årjäng Söndag 19/4

Publicerad på 18 Apr 2020 - 16:01

DrTrav

DrTrav

18 Apr 2020 - 16:01

Det är Årjäng som är värd för Dagens Dubbel spelet på söndag och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Årjäng Söndag 19/4
DD-1 5,6,8,10,13,14
DD-2 4 Jetske Beemd

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
10 Puccy Italia svarade för en stark avslutning till seger på en fin tid över kort distans näst senast. Senast blev det lite för tufft så den starten kan vi glömma. Kan Henna Halme servera honom ett bra lopp så kan han blanda sig i segerstriden här.

8 Conrads Wilhelm vann lätt från spets näst senast. Gången efter det var han lite sämre men klaffar det med löpningsförloppet så är han inte borta här.

6 Categorical har inte startat på länge så formen nu är knappast på topp. Med en lyckad start från springspåret är det inte omöjligt att Jonas Moberg sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så ökar hans chanser här.

13 Felix V.M. har radat upp bra insatser en längre tid utan att få sätta nosen först. Kan han slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig när Henrik Johansson väljer att sätta in attacken och då kan han vara långt framme på nytt.

14 J.S.Apollo har gjort det okej nere i Frankrike under vintern. Han var tillbaka på svensk mark senast men kom då helt fel på det så den insatsen kan vi glömma. Han är stark och kan göra lite jobb på egen hand så han kan duga en bit mot det här motståndet.

5 C.Nu Gilbak har pausat men har gjort det bra efter vila tidigare. Han har gått ett 16-jobb över full distans inför comebacken nu och hittar Ole Johan Östre en vettig position så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering här.

4 On Stage Indika hade ett dåligt läge men gick rätt bra efter en sen lucka men det räckte inte till mer än en femteplats senast. Han kan öppna fort även från snäva spår så når Mikael J Andersson ner i en fin position här så har han gott kunnande och kan då ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 10 B 8,6,13,14,5,4,3,7,12 C 1,2,9,11

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
4 Jetske Beemd gjorde årsdebut senast men hon hade ingen lycka och gjorde bort sig med galopp. Felfri nu så tror jag hon kan komma till spets och skulle så bli fallet så blir hon inte helt lätt att fånga in. Frode Hamre tror hon kan gå en låg 12 tid och det borde kunna räcka en bit här.

11 Botox vann i comebacken efter tidig ledning. Andra förutsättningar här med bakspår över kort distans men får han lite draghjälp och om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

8 Crank travade i spets men fick ge sig mot Enjoy Banker som blev för tuff att stå emot så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Han har inte vunnit ännu men med lite klaff så kan det vara läge för en fullträff.

5 Livi Oboy har ett lopp innanför västen och kan vara klart förbättrad nu. Får han en fin löpning i den främre träffen här så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering. Eventuellt första barfota runt om nu är spännande.

9 Upcoming Artist har ett fint smygläge här så blir det ett uppskruvat tempo på loppet så kan hon avsluta fort den sista biten och kan då överraska här.

1 You To Optimal återkommer efter uppehåll och är lite svårbedömd så här i första starten för året. Med en invändig löpning och en lucka till slut så kan hon nypa en god placering här.

12 Big Jim Pellini har inte varit sämre än trea efter nio starter hittills. Senast gick han starkt efter galopp. Bortlottad nu och Hanna Lähdekorpi ligger rätt lågt med tanke på det dåliga läget.

Ranking DD-2: A 4 B 11,8,5,9,1,12,7,10,2 C 3,6

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto