DD Tips Årjäng Söndag 4/10

Publicerad på 3 Okt 2020 - 17:13

DrTrav

DrTrav

3 Okt 2020 - 17:13

Dagens Dubbel-spelet avgörs på söndag i Årjäng. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Årjäng Söndag 4/10
DD-1 7,10,13
DD-2 2,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2640 m Voltstart
7 Millmighty har varit ute mot tufft motstånd i försök och final i det norska Derbyt nyligen. Han blev trea från dödens i kvalet och i finalen så galopperade han men han gick bra efteråt. Felfri nu så tror jag på en offensiv styrning. Skulle han komma till täten utan att behöva ödsla alltför mycket krafter så kan det vara läge för en seger.

10 Global Approval tog över ledningen i den sista svängen fast det räckte inte hela vägen till seger för både Gloria Victis och Zorro Kronos avslutade starkt så han fick nöja sig med tredjepriset senast. Vid en lyckad start från springspåret på tilläggsvolten nu så kan han sitta i en bra position omgående. Får han en fin löpning så kan han duga mot det här gänget.

13 Souvenir d'Inverne kom med en bra avslutning ute i spåren och kom i mål som femma bakom Victory's Club senast. Dubbla tillägg här men det är lång distans så mycket kan hända på vägen och får han gå med i en trevlig rygg innan han spelar ut speeden så fäller han många hästar till slut.

14 A Deal Is A Deal galopperade bort sina möjligheter på den sista bortre långsidan senast. Han har blivit behandlad efter det och känns nu fin i träningen meddelar Erik Berglöf. Han är stark och rejäl och passar på den långa distansen så har han en bra dag så kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

15 Monfalcone slutade oplacerad i Unionsstayern på Färjestad senast. Han står tufft placerad med hela 60 meters tillägg här och många hästar att runda. Med överpace på loppet och lite flyt med positionerna så kan han avsluta loppet mycket fort fast det kan bli svårt att nå hela vägen till en seger.

Ranking DD-1: A 7,10,13 B 14,15,4,9,12,2 C 8,6,5,1,11,3

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
10 Del Ray Pellini travade i ledningen senast men hon kunde inte stå emot Chumani så det slutade med en andraplats då. Fast en förklaring till det var att hon gick med punktering en stor del av loppet då. Bakspår nu men kan hon få smyga med i en vettig rygg innan hon sätter in slutstöten så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. 

2 Briljant Sensation debuterade i ny regi för Eric Martinsson senast. Det blev ett lopp i vinnarhålet då. När hon sedan fick luckan på upploppet så avslutade hon starkt och kom i mål som segrare. Här är det läge för tidig ledning och skulle hon få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger.

11 Niklas M.J. var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Han avslutade positivt senast men Digital Box blev för svår att nå så det slutade med en andraplats. Med lite klaff så gör han inte bort sig.

4 Monbaleno har segrat i två av de tre senaste starterna. Kan Magnus Teien Gundersen som finns i vagnen hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här gänget. 

9 Upcoming Artist gick fullt godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av Jula Madonna senast. Per Nilsson upp nu är intressant och löser det sig med positionerna så kan han ha vissa möjligheter.

5 Bransbys Juke Box var ute i ett montélopp senast. Han gick då rätt bra som fyra bakom Dallas S.I.R. efter galopp. Han är svår bakom bilen från start men kan han trava in sig och komma ner i en vettig position så kan han vara med och kriga om en framskjuten placering här.

Ranking DD-2: A 10 B 2,11,4,9,5,12 C 7,1,3,6,8

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto