DD Tips Axevalla

Publicerad på 3 Nov 2020 - 16:08

DrTrav

DrTrav

3 Nov 2020 - 16:08

DD-tips Axevalla Tisdag 3/11

DD-1 1,5,6
DD-2 4,8

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
1 Nisse Roc avslutade riktigt vasst senast efter en kortare startgalopp, han visade verkligen att formen är på topp då. Formen bör även sitta i även till dagens start. Nisse Roc kan öppna kvickt och om Michael Larsson prickar starten, ska han ses med fina möjligheter att tidigt sitta i ledningen. Därifrån kommer man bli en svår nöt att knäcka för övriga konkurrenter.

6 Explosive Class var inte som bäst i senaste starten, men istället var man betydligt bättre vid segern i starten innan. Denna femåring är inte helt att lita på, men vaknar man på rätt sida och har en bra dag så är bra nog att utmana om segern i ett lopp som detta.

5 Googal satt fast med krafter sparade senast och i starten innan kördes man spårsnålt. Formen är på väg uppåt. Med de sparade krafterna med sig till kvällens start och om Johan Untersteiner lotsar Gooal till en fin resa kommer man i min bok vara med långt framme.

Min Vinnare: 1 Nisse Roc
Spets efter 500: 1 Nisse Roc
Skrällen: 5 Googal
Rankingen: A 1,6,5 B 2,12,11,9,15 C 3,13,10,8,14,7,4

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
4 Generaal Bianco är van att möta tufft motstånd, idag drog man även bästa utgångsläget av de betrodda. Peter Untersteiner lär har siktet inställt direkt på ledningen från start och största utmanaren till ledningen har sonen Johan Untersteiner. Så förhoppningsvis för mitt badkarsscenario har de pratat ihop sig om hur de ska ha öppningen av detta lopp så vi slipper ställs inför en lång och utdragen spetskörning. Jag tror att från ledningen ska Generaal Bianco ha goda segerchanser i kvällens lopp.

8 Tycoon Conway Hall är en minst lika bra häst som min förstahäst, men har dragit nitlotten gällande utgångsläget. För även om han kan öppna bra så är det en överhängande vingelrisk från spår åtta. Trots dessa små minus för Tycoon Conway Hall tycker jag man ändå är given bakom Generaal Bianco här. Jag dubblar systemet med denna tioåriga hingst.

6 Pastore Bob gjorde det okej bakom en överlägsen Wild Love senast. Nu är det en mer passande med kort distans och Pastore blir min tredjehäst, och den som har råd bör ta med honom på systemet. För med tanke på hur förutsättningarna ser ut ikväll ska man aldrig nonchalera Pastore Bob.

Min Vinnare: 4 Generaal Bianco
Spets efter 500: 4 Generaal Bianco
Skrällen: 8 Tycoon Conway Hall
Rankingen: A 4,8 B 6,9,10,1,3,2 C 12,5,11,7

Lycka till med spelen ikväll

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto