DD Tips Axevalla 13/3

Publicerad på 13 Mar 2021 - 16:00

DrTrav

DrTrav

13 Mar 2021 - 16:00

DD Tips Axevalla Lördag 13/3.

DD1: 3 Sweetman
DD2: 4,9,10,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
3 Sweetman höll jag upp inför den senaste starten i lördags, men då kom man aldrig in i loppet och den starten kan man bara glömma. Han har ännu inte fått sätta nosen först över den längre distansen på fem försök, men enligt tränaren Lars I Nilsson så handlar det bara om tillfälligheter. Sweetman är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet, från ledningen har man sen sex segrar på sju försök. Jag tar omtag på Sweetman och är inte en av dem som kliver av tåget. Spik på dagens Dagens Dubbel. 

9 Phoenix Photo hade två raka segrar inför den senaste starten, då fick man inte till det fullt ut på en tung bana. Man har tjänat snabba pengar, över en halv miljon på de senaste fem starterna. Men man bär upp dem på ett bra sätt. Till dagens start lättas man i balansen och från stallet är man optimistiska. Spår nio är ett okej utgångsläge då man är garanterad att sitta i ett andraspår direkt och Phoenix Photo är ett tidigt segerbud i loppet.

12 Global Winner kommer med fin form till dagens start. För två starter sedan vann man efter att fått en tuff inledning på loppet, men segern blev ändå enkel. I den senaste starten återkom man starkt efter galopp. Nu har man fått ett tufft utgångsläge men man är anmäld barfota runt om vilket är intressant och man har tagit tre segrar på sju starter över lång distans. 

Min Vinnare: 3 Sweetman
Spets efter 500m: 3 Sweetman
Skrällen: 10 Zinco Jet
Ranking: A 3,9,12 B 4,10,2,11,7,6 C 1,5,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
4 Heavy Sound gjorde sex starter förra året och det blev en seger. Men trots bara en seger är detta en hög kapabel valack som idag gör årsdebut. Men att det idag är första för året är inget som oroar då han tidigare presterar på topp när han återkommer till tävlingsovalen efter vila. För två år sedan årsdebuterade man med att segra på 09,6 över 1640m. Även förra året blev det seger direkt i årsdebuten. Man är kvick iväg från start och från bricka fyra kan kusken Kenneth Haugstad vara aktiv och mycket väl sitta i ledningen efter en bit. Lyckas man med det är mycket vunnet och man är hästen att slå för övriga. Bra segerchans trots årsdebuten.

12 Antonio Trot var väldigt fin i den senaste starten. Nu kommer man till start med två raka segrar men man har också fått det sämsta utgångsläget. Statistiken talar emot då det är väldigt få segrar i högsta klassen från just bricka tolv, men som formen lyser just nu vågar jag inte plocka bort honom på systemet. Samtliga skor rycker även till dagens start.

10 Handsome Brad gör precis som 4 Heavy Sound årsdebut i och med dagens start. Handsome Brad är en högkapabel åttaåring som har en hög lägstanivå. Man vann bland annat Jämtlands Stora Pris förra året. Man har fått ett tufft utgångsläge men skulle det bli tempo på loppet bjuds man in och Handsome Brad besitter en vass avslutning om kommer bita bra.

9 Disco Volante kommer jämfört med många andra till dagens start med formen på topp. I den senaste starten vann man på bra sätt. Från bricka nio kommer man kunna få en bra position även om man inte kommer kunna utnyttja sin startsnabbhet fullt ut. Till dagens start lättas man även i balansen vilket är intressant.

Min Vinnare: 4 Heavy Sound
Spets efter 500m: 4 Heavy Sound
Skrällen: 12 Antonio Trot
Ranking: A 4,12 B 10,9,2,6,7,8,11 C 1,3,5

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto