DD Tips Axevalla 17/1

Publicerad på 17 Jan 2021 - 13:00

DrTrav

DrTrav

17 Jan 2021 - 13:00

DD Tips Axevalla Söndag 17/1.

DD1: 8,9,15
DD2: 1 Redneck Woodland

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
9 Sahara Peyote kommer med fin form, på nyårsafton var man ute i Sylvesterloppet (första pris 337.000kr) och gick i mål som femma bakom bra hästar. Denna femåringen klarar av att göra en del jobb själv under loppen men är samtidigt vass på speed. För tre starter sedan startade man i Finskt Travderby, blev trea i mål efter en vass avslutning och en kort startgalopp. Lever man upp till sitt normala kunnande här är man med och utmanar om segern.

8 Vikens Fingerprint är en hög kapabel sexåring som galopperade till synes omotiverat i den senaste starten. Från stallet meddelar man att det inte fanns några fel hos hästen och att allt känns normalt hemma i träning och därför väljer man att starta här. Man är inte i behov av något speciellt lopp för att vinna, för två starter sedan vann man på en 12-tid sista varvet utvändigt om ledaren. Har även en vass avslutning att tillgå. André Eklund som sitter i vagnen idag har olika scenarion att vinna loppet på. Givet streck på kupongen.

15 Zephyr Kronos är skrällen i loppet. Har ett riktigt tufft utgångsläge. Men denna sexåring besitter hög kapacitet vilket man visade näst senast när man gick en ruggig upphämtning efter galopp. Skulle det bli tempo på loppet och Zephyr Kronos håller sig till rätt gångart hela loppet kommer han fälla många över upploppet idag.

Min Vinnare: 9 Sahara Peyote
Spets efter 500m:
Skrällen: 15 Zephyr Kronos
Ranking: A 9,8 B 15,1,14,3,11,12,2,10 C 6,7,5,4,13

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar omgången med att spika 1 Redneck Woodland på Dagens Dubbel. Han har kanske inte visat toppform i de två senaste starterna, men på bara grundkapacitet står man sig väldigt bra i dagens lopp. Man har kunnat försvara ledningen från innerspår de två senaste gångerna man haft liknande startspår, och idag är man min tidiga ledare av loppet och därifrån blir man hästen att slå för övriga. Redneck Woodland fungerar även bra med skor på hovarna, fem av karriärens sex segrar är tagna med skor. Jag väljer att spika.

Motbud
4 Symphonic Lincoln kommer till dagens start med fin form, har en seger och två andraplatser på de tre senaste starterna. Han trivs bäst med smygresa, och skulle man hitta en bra position härifrån kommer man bli farlig över det långa upploppet. Givet streck vid gardering.

2 Rally Gunnar gör idag comeback, detta är en kapabel sexåring. Han duger bra för klassen men skor för Rally Gunnar är ett klart minus. Jag står över honom idag, med tanke på skotvånget och att det kan fattas en del i comebacken.

Min Vinnare: 1 Redneck Woodland
Spets efter 500m: 1 Redneck Woodland
Skrällen: 4 Symphonic Lincoln
Ranking: A 1 B 4,2,5,8,3,6,11 C 12,9,10,7

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto