DD Tips Axevalla

Publicerad på 18 Okt 2020 - 12:32

DrTrav

DrTrav

18 Okt 2020 - 12:32

DD Tips Axevalla Söndag 18/10

DD1: 9 Vulcano O.P
DD2: 1,6,8

3 rader x 80 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibe

Dagens Dubbel 1 - 2140 auto
I ett jämt och öppet lopp har jag tagit ställning och spikat 9 Vulcano O.P. Kommer med en färsk seger i bagaget till denna starten, via en fin avslutning. Man är kapabel till att göra endel själv under loppen om det skulle gå för sakta. Är garanterad en fin resa från denna positionen. Från stallet menar man att detta är en häst som verkligen är på gång och gör bra prestationer jämt. Man tycker också att spåret är helt okej och det låter även som att det är en bra prestation att vänta inför dagens start. Anmäld barfota - hybridvagn - öppet huvudlag.

Andra hästar som bör nämnas är.
7 Man Of Steel som vann senast i mycket fin stil. Blir bara bättre och bättre meddelar man från stallet och har sin bästa polett tillslut i loppen. 

1 Mellby Guard som tidigt lär sitta i spets och har bra kapacitet för denna klassen. Från stallet meddelar man att man var mycket nöjda med comebacken senast och att man kommer ladda iväg 1 Mellby Guard från start i dagens lopp. 

3 Four Guys Dream har lopp i kroppen nu och har vunnit V75 lopp på Axevalla tidigare. MEd rätt lopp ska man inte räkna bort Håkan K Perssons springare. 

Min Vinnare: 9 Vulcano O.P.
Spets efter 500m: 1 Mellby Guard
Skrällen: 3 Four Guys Dream
Ranking: A 9 B 7,1,3,4 B 2,6,11,12,8,5,10

Dagens Dubbel 2 - 2140 auto
I det avslutande loppet streckar jag tre hästar på systemet. 

1 Final Dream - 6 Eldoradi B - 8 Island Life. 

1 Final Dream stod för ett fint lopp utvändigt ledaren senast. Man är dessutom mycket startsnabb och med detta perfekta utgångsläge så lär det vara ledningen direkt. Man har åtta segrar ifrån ledningen på tio försök. Från stallet tänker man köra i ledningen så länge lampan lyser och hoppas det räcker till seger. Anmäld barfota - jänkarvagn.

6 Eldorado B är anmäld barfota runt om för andra gången i karriären, en föränding som är klart intressant till dagens start. I senaste loppet visade man att formen är på uppgång, man stod för en bra insats trots att man stod på bakvolten då. Man låter optimistiska från stallet och med skoryck idag plpckar jag med Eldorado B på mitt system. Anmält barota - hybridvadgn - norskt huvudlag. 

8 Island Life kommer från from stallet Robert Bergh som vinner i parti och minut runt om i världen just nu. Island Life har fått två lopp i kroppen nu och visade senast en positiv form. Kommer man bara till någorlunda ifrån detta upplopp så tror jag man kommer vara med långt framme här. 

Vill också nämna 2 Västerbo Exact även om jag inte har råd med honom på mitt system så är detta en herre med stort kunnande och i de bästa stunderna kan han vara med och utmana riktigt bra hästar.

Min Vinnare: 1 Final Dream
Spets efter 500m: 1 Final Dream
Skrällen: 8 Island Life
Ranking: A 1,6,8 B 9,2,10,4 C 3,5,7

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto