DD Tips Axevalla 20/4

Publicerad på 20 Apr 2021 - 11:09

DrTrav

DrTrav

20 Apr 2021 - 11:09

DD-tips Axevalla Tisdag 20/4

DD-1 4,10
DD-2 1,3,5,9,10

10 rader x 25kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
10 Shocking Superman gjorde debut för Robert Bergh i onsdags, men han fick inte riktigt travet att flyta i under vägen. Men trots det kunde man avslutade 09,5 sista 700m. Detta är en åttaåring som besitter fart för att runda samtliga i kvällens lopp. Tränaren Robert Bergh hade inte heller startat så tätt med sitt nyförvärv om han inte känt att det kommer funka bättre ikväll. Just nu är man streckad på 20% vilket är intressant och spelvärdet är högt. Förstahäst.

4 Ragazzo da Sopra gjorde årsdebut i den senaste starten och stod för en bra prestation direkt, man avslutade sista 700m på 09,5 från andra ytter. Nu med den genomköraren i kroppen bör formen vara ytterligare förbättrad till kvällens start. Dessutom blir det barfota runt om nu vilket är ett plus, det är även tränaren själv Björn Goop som sitter i vagnen. Ragazzo da Sopra är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i ledningen är man hästen att slå för övriga.

Skrällen är 8 Benjamin Evo, detta är en åttaåring som nästan varit borta i två år från tävlande. Men enligt tränaren Veijo Heiskanen så är man optimistiska inför dagens start. Benjamin Evo var en lovande unghäst som radade upp segrarna under en tid men som sen fått karriären spolierad av olika anledningar. Men nu är det alltså dags för comeback igen vilket både är spännande och kul för kretsen kring hästen.

6 Lucifer Lane gör årsdebut ikväll, men detta är en sjuåring som har visat att han duger i den högsta klassen och för den som söker större gardering ska man inte nonchaleras helt.

Min Vinnare: 10 Shocking Superman
Spets efter 500m: 4 Ragazzo da Sopra
Skrällen: 8 Benjamin Evo
Ranking: A 10,4 B 8,6,11,5,7 C 9,3,1,2

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
1 Hindenburg Am har svarat för två bra prestationer på slutet, i båda starterna har man stått för vassa avslutningar. Näst senast vann man loppet genom att man avslutade 1,11 sista 400m. Ikväll skulle utgångsläget kunna bli en fälla då man riskerar att bli över från start. Men lyckas kusk och tränare Markus B Svedberg ta sig ut i ett andraspår längs vägen kommer man kunna avsluta vasst och ska ses som en segerkandidat i loppet. Men det känns givet att gardera denna avdelningen på förhand.

3 Broad Vision kördes fram utvändigt ledaren med varvet kvar till mål senast, man knäckte då ledaren från dödens men kunde inte stå emot stallkamraten Macro Star som fick en smörresa. Insatsen var positiv och nu har man fått ett intressant utgångsläge. Broad Vision trivs bäst med att vara med i den främre träffen vilket man även kommer vara ikväll. Till endast 8% är man en given skräll på min kupong.

5 Pastorns Lady är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i ledningen och över kort distans som ikväll trivs detta sjuåriga sto bra. Hon har fem segrar på åtta försök. Man har inte startat sedan i slutet av Januari vilket är ett litet frågetecken. Men det blir barfota runt om direkt vilket är ett plus. Streckas.

Skrällen i loppet är 10 Milos Ganador som är på väg mot toppformen nu. Detta är en femåring som håller bra kapacitet i grunden och även om det väntar en tuff uppgift med bakspår över kort distans ska man inte nonchaleras. Skulle exempelvis Broad Vision driva upp tempot utvändigt om ledaren på nytt kommer det gynna Milos Ganador som kan lifta med och utnyttja det långa upploppet för att avsluta rappt. Idag är det barfota runt om för första gången i livet vilket är spännande, när man endast är streckad till 1% måste jag lyfta fram honom som en riktig smällkaramell i omgången.

Min Vinnare: 3 Broad Vision / 1 Hindenburg Am
Spets efter 500m: 5 Pastorns Lady
Skrällen: 10 Milos Ganador
Ranking: A 3,1,5 B 10,9,8,11,6 C 2,7,4

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto