DD Tips Axevalla 24/7

Publicerad på 24 Jul 2021 - 08:35

DrTrav

DrTrav

24 Jul 2021 - 08:35

DD Tips Axevalla Lördag 24/7

DD1: 5 Amornero Roc
DD2: 1,3,4,5,8,11,12

7 rader x 30 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Jag väljer även att ta ställning på Dagens Dubbel och spikar 5 Amornero Roc. Han gjorde det strålande i bronsfinalen senast när han enbart tvingades släppa förbi sig Admiral As som var lysande för dagen. Amornero Roc är kvick iväg från start och har idag fått ett bra läge. Räkna med att kusken Mika Forss har siktet inställt på ledningen och väl i den positionen kommer man bli svårslagen idag. För mig är detta bästa segerchansen i loppet och jag väljer att ta ställning och spika.

Motbud
1 Golden Guard har äntligen fått ett bra utgångsläge och även denna femåring kan öppna bra första biten. Han har fem segrar på lika många försök i ledningen och tränaren Claes Svensson är inte främmande för att man ska köra hästen i den positionen. Men kanske blir det så ändå att kusken Jonathan Bardun viker ner sig när Mika Forss bakom Amornero Roc ställer frågan från start. Givet streck för den som garderar.

Nämner även 3 Velten Versailles som har tagit elva segrar på sina 18 starter och nu meddelar dessutom tränaren Rick Ebbinge att det blir amerikansk vagn för första gången, vilket känns spännande. Från ett bra utgångsläge ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 Amornero Roc
Spets efter 500m: 5 Amornero Roc
Skrällen: 3 Velten Versailles
Ranking: A 5 B 1,3,2,11,10,6 C 9,7,12,4,8

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
1 Handsome Brad hade ett missgynnande bakspår i den senaste starten men gjorde det mycket bra bakom Click Bait efter att ha gått synat dödens med varvet kvar till mål. Handsome Brad är kvick iväg från start och har fått ett bra spår för första gången på länge. Denna åttaåring vann samma lopp förra året och lång distans är ingen nackdel. Från ledningen har Handsome Brad bra chans på nytt. Förstahäst.

5 Milligan's School kommer till dagens start med formen på topp. Han gjorde det strålande bra vid seger för två starter sedan när han då krossade Nadal Broline från ledning via 1.10,6 över 2140m. I den senaste starten visade han att formen var bibehållen när han från ett hopplöst utgångsläge gjorde det bra. Milligan's School kan öppna bra från start och skulle han kunna snuva Handsome Brad på ledningen blir han på nytt en svår nöt att knäcka för sina konkurrenter.

Nämner även 4 Ble du Gers som har fått bra förutsättningar idag. Han lever mestadels på sin styrka vilket inte gör den längre distansen till någon nackdel. Han går hela vägen in i mål och skulle det bli trötta ben över Axevallas långa upplopp bland konkurrenterna så kommer Ble du Gers kunna plocka många placeringar där.

3 Short In Cash höll bra utvändigt om Cyber Lane senast. Nu har han ett bättre utgångsläge. Lång distans är ingen nackdel. Ska inte nonchaleras vid gardering. 

Min Vinnare: 1 Handsome Brad
Spets efter 500m: 1 Handsome Brad / 5 Milligan's School
Skrällen: 4 Ble du Gers
Ranking: A 1,5 B 4,3,11,12,8 C 2,6,10,9,7

Lycka till
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto