DD Tips Axevalla 25/4

Publicerad på 25 Apr 2023 - 10:40

DrTrav

DrTrav

25 Apr 2023 - 10:40

DD-tips Axevalla Tisdag 25/4

DD-1 4 Feline Burgerheide

DD-2 1,5,6,8,9

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
4 Feline Burgerheide är en rejäl individ som både är kvick iväg från start och tuff nog att tugga på i jämnt hårt tempo hela vägen. Hon har testat på V75 en del den senaste tiden och har då varit hårt påpassad av spelarkollektivet. Ikväll väntas lite körning initialt mot invändiga 3 Raya Maya. Men oavsett tror jag Markus Hamberg som sitter bakom Raya Maya inser att ha Feline Burgerheide utvändigt om sig hela loppet inte är till Raya Mayas fördel. Dessutom ska Feline Burgerheide ikväll utrustas med ett norskt huvudlag. Det har hon gått med en gång tidigare, men då ryckte man aldrig skygglapparna. En förändring som troligtvis kommer ge bra effekt och ikväll kommer jag gå rakt ut på Feline Burgerheide.

Motbud
3 Raya Maya har inlett året bra. Senast höll han bra hela vägen trots sista 700m ute i spåren. För två starter sedan vann hon från spets. Formen är bra men ikväll är jag som sagt inne på att man släpper ledningen från start. Men trots detta är man främsta utmanare på förhand. Uppenbarar sig luckan tillslut blir hon farlig.

Nämner även 11 Jump In som ikväll gör en spännande årsdebut. Under förra året tampades hon mot tuffa kullkamrater och gjorde det bitvis bra. Jump In svarade för flera rejäla prestationer och hon vann bland annat ett uttagningslopp till Derbystoet där hon var före Great Skills och Faeza Zet i mål. Det ska ikväll bli mycket spännande att se henne här i första starten för Björn Goop.

Min Vinnare: 4 Feline Burgerheide
Spets efter 500: 4 Feline Burgerheide
Skrällen: 6 Hyannis Port
Rankingen: A: 4 B 6,5,7,13,8,14,6,3 C 10,1,2,15,12,11

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
6 Zenato har nu fått två lopp i kroppen efter en tids frånvaro och formen borde bara på uppgång. Senast hade han ett tufft utgångsläge men den insatsen ska man inte dra för stora växlar av. Han kan öppna kvickt och kommer han bara ner i ett vettigt slagläge ikväll besitter Zenato kunnandet för att segerstrida här.

9 Gerben är en riktig tuffing som härdats på V75. Senast var han inte frisk och den insatsen är bara att glömma. Från stallet meddelar man att Gerben inför ikväll tränar på bra och skulle han studsa tillbaka och prestera en normal prestation besitter han bra kapacitet för klassen.

Måste även nämna 8 Special Topmodel som fått ett tufft utgångsläge, men detta är en startsnabb individ som troligtvis kommer lägga allt på ett kort från start. Skulle hon hitta hela vägen till spets direkt är såklart mycket vunnet men det kan också kosta att komma dit. Men till 6% är jag beredd att ta risken och hon är min skräll i loppet.

1 Donna Summer stod för en bra insats senast och visade då form. Ikväll är utgångsläget spännande. Hon är garanterad ett snällt lopp och uppenbara sig bara lyckan över det långa upploppet finns alltid en vass pollett att tillgå den sista biten.

Min Vinnare: 6 Zenato
Spets efter 500: 6 Zenato / 8 Special Topmodel
Skrällen: 8 Special Topmodel
Rankingen: A: 6,9 B 8,1,5,2,3,10,7 C 11,4,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto