DD Tips Axevalla 25/5

Publicerad på 25 Maj 2021 - 13:34

DrTrav

DrTrav

25 Maj 2021 - 13:34

DD-tips Axevalla Tisdag 25/5

DD-1 3,4,6,7,9
DD-2 5 Air Space

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m volt
9 Climber kommer från en bra prestation i den senaste starte, man tog några galoppsteg med 500m kvar till mål men kom sen tillbaka starkt och stod för en vass avslutnign. Prestationen i sig lyste form och ikväll gör man en spännande kusk förstärkning när Carl Johan Jepson hoppar upp i vagnen. Man har spår fyra i volten, vilket kunde varit bättre. Men kommer man iväg okej från start finns både kunnande och kapacitet för att vara med och utmana om segern.

3 Flash Gordon Sisu debuterade för sin nya tränare Tom Horpestad för två starter sedan, det blev succe direkt när man fick segerdefilera på nytt rekord. I den senaste starten mötte man tufft motstånd men fick också ett snällt upplägg i rygg på ledaren, man avslutade bra och gick i mål som trea. Dock ska nämnas att voltstart inte är helt riskfritt och det finns viss galopprisk. Men går man iväg från start är man ett givet segerbud i loppet.

7 Dornoch Am var inte som bäst i den senaste starten när man tappade sista biten från rygg på ledaren. Men gången innan var man väldigt bra när man vann årsdebuten med Simon Helm i vagnen på 13,3 sista varvet. Studsar denna åttaåring tillbaka från den senaste starten tills ikväll så passerar man många över Axevallas långa upplopp här.

Nämner även 4 Woudstra som alltid gör sitt i loppen och presterar jämn och säkert. Ikväll står man start och kommer man iväg bra från sitt fjärdespår kan man hitta en vettig position och han ska inte helt nonchaleras här.

Min Vinnare: 9 Climber
Spets efter 500m: 3 Flash Gordon Sisu
Skrällen: 7 Dornoch Am
Ranking: A 9,3 B 7,4,6,5,2,1 C 11,10,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
5 Air Space är jämn och gedigen i sina prestationer. Ikväll har man en intressant uppgift då man kommer till start med en formkurva som är bra. I den senaste starten var man ute på V75 och höll farten bra i ett lopp som Halo Am vann. För två starter sedan blev man påkörd tidigt i loppet och det blev galopp, men upphämtningen var positiv och man avslutade rappt till en andraplats via Open-Stretch. Han är kvick iväg från start och lyckas man komma till ledning här är mycket vunnet. Leder loppet länge i så fall. Spik på Dagens Dubbel. 

2 Hooper Des Chasses är favorit i loppet. Han fick ett tufft lopp senast, med en tung inledning på loppet och blev hängandes i tredjespår i ett varven innan han kom ner utvändigt om ledaren. Han stumnade sen förståeligt med halvvarvet till mål. Dessförinnan har man visat upp fin form och är formkurvan intakt även efter loppet senast så är segerchansen bra i loppet. Han har ett bra utgångsläge och kan göra en hel del själv i loppet. 

11 Zanardi Grif gör ikväll en intressant start för sin nya tränare Magnus Dahlén. Detta är en sexåring som besitter fina fartresurser och även om man ikväll har ett tufft utgångsläge så är man bara redo för uppgiften kommer man passera många över upploppet. Får även Carl Johan Jepson i vagnen för första gången vilket är spännande.

Vill man gardera ytterligare ska man inte nonchalera kantbollen 7 Svempa Laday. I den senaste starten gjorde man comeback efter ett kortare uppehåll. Man behövde det loppet i kroppen och bör därför gå frammåt en hel del med den prestationen innanför västen. Tränaren Thomas Dalborg har bra stallform och till 2% är man intressant för den som garderar större.

Min Vinnare: 5 Air Space
Spets efter 500m: 5 Air Space
Skrällen: 11 Zanardi Grif
Ranking: A 5,2,11 B 7,8,9,10,1,4 C 12,6,3

Lycka tillKommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto