DD Tips Axevalla 31/12

Publicerad på 31 Dec 2020 - 12:46

DrTrav

DrTrav

31 Dec 2020 - 12:46

DD Tips Axevalla Torsdag 31/12.

DD1: 7 Vikens Fingerprint
DD2: 2,6,9,11,12

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi kvällens spik på Dagens Dubbel, jag väljer att ta ställning för 7 Vikens Fingerprint som i nuläget endast är streckad på 15% på V75 spelet. Detta femåriga sto har stött på stenhårt motstånd under helåret. Nu har man fått två lopp i kroppen efter lite vila och formen känns kraftigt på uppgång. I minicomebacken på Halmstad för två starter sedan gick man en rapp avslutning och gick i mål som trea. I den senaste starten stod man med 20m tillägg ihop med favoriten idag 1 Zeta Kronos. Den dagen fick Zeta Kronos det bättre loppet, och fick gå i rygg på Vikens Fingerprint som själv fick trava i dödens. Men vad gjorde det när Vikens Fingerprint med Oskar J Andersson i vagnen fick visa att man var det bästa stoet för dagen. Att man sen två veckor senare får 15% på min spik (som var den klart bättre hästen senast de möttes) och 38% på Zeta Kronos gör att jag bara måste ta ställning och spika Vikens Fingerprint med Oskar J Andersson.

Motbud
Givetvis är 1 Zeta Kronos främsta motbudet till min spik. Han har skyhög kapacitet och kvalade under fjolåret in till Drottning Silvias Pokal, Stochampionatet och Derbystoet. Man kommer med en fin seger till dagens start under uppesittarkvällen, då körde man sig till ledningen för att sen enkelt hålla undan till segern. Skulle man enkelt få ta hand om ledningen ikväll och sen få fuska bort en del av loppet är såklart segerchansen hög. Men jag tror man kommer bli utmanad med varma servetter och därför väljer jag att spika emot.

6 Indra´s Secret vet ni som följer mina tips att jag ofta hyllar. Det är en är en stenhård tjej som sällan blir trött under loppen. Indra´s Secret tål att göra jobbet själv under loppet och skulle inte bli förvånad om vi får se ett offensivt upplägg ikväll. Tidig vid gardering.

Min Vinnare: 7 Vikens Fingerprint
Spets efter 500m: 1 Zeta Kronos
Skrällen: 10 Velegance
Ranking: A 7 B 1,6,10,9,2,12,5 C 4,3,11,8

Dagens Dubbel 2 - 2640m volt
Ett långlopp avslutar denna multijackpot och jag väljer att ta gardera loppet med ett gäng hästar.

11 Grainfield Aiden startade så sent som i lördags, han fick då ett tufft upplägg. Nu med täta starter har man chansen att studsa tillbaka och visa vilken hög kapacitet man håller. Täta starter är inget som oroar då man visat att man gått bra med de förutsättningarna tidigare. Dock har man inte vunnit över den aktuella distansen i Sverige på fyra försök tidigare, vilket är något man måste ha med sig till ikväll. För mig är man trots det en given förstahäst, men det är också givet att gardera på systemet.

2 Timo Lane har fin form för dagen och gick i mål med sparade krafter på V75 i den senaste starten. Jag räknar med att tränare och kusk Robert Bergh kommer ladda vad som går från start och man är min tidiga ledare av loppet. Distansen är positivt för Timo Lane och från ledningen är man hästen att slå för övriga.

6 Phoenix Photo är ytterligare en häst som är kvick från start och skulle kunna utmana 2 Timo Lane om ledningen. Phoenix Photo har inte startat på fem månader så det finns självklart frågetecken kring formen men skulle man snuva invändiga på ledningen är man ett tidigt segerbud. Från stallet är man inte speciellt oroad för avsaknaden av lopp, utan man meddelar att Phoenix Photo ska vara väl förberedd inför kvällens start. Till 10% är man ett givet streck på kupongen för mig.

Vill även nämna att 9 Zenzero Jet nu har ett lopp i kroppen efter vila, det loppet vann man efter att varit ute i ett billigt lopp på Örebro. Även om prestationen i sig inte skvallrade om så mycket så sa intrycket något annat. Zenzero Jet såg väldigt fin ut och nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en del också. Pass upp.

Min Vinnare: 11 Grainfield Aiden
Spets efter 500m: 2 Timo Lane
Skrällen: 9 Zenzero Jet
Ranking: A 11 B 2,6,12,9,1,7,15,5 C 4,3,10,14,8,13

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto