DD Tips Axevalla 6/4

Publicerad på 6 Apr 2021 - 11:26

DrTrav

DrTrav

6 Apr 2021 - 11:26

DD-tips Axevalla Tisdag 6/4

DD-1 3,5,6
DD-2 12,14

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2640m auto
5 Honey Mearas är ett fyraårig sto som visade lovande prestationer under säsongen som treåring. Men flyttades efter en svagare höst till tränaren Daniel Redén där det nu både är årsdebut och debut i sin nya regi. Vi kan nog räkna med att hon är bra i ordning direkt och det här kan vara en dam som är med i flera av de större årgångsloppen under året. Jag kommer ändå gardera loppet även om detta är min givna förstahäst. Detta med tanke på att det är första starten på ett tag och det gäller en ung häst.

3 Chablis Ribb tillhörde kulltoppen under förra säsongen och kvalade in till de flesta stora årgångsfinaler. Nu är det årsdebut och formen är något svårbedömd. Men från ett perfekt utgångsläge är hon min troliga ledare av loppet. Från ledningen har även samtliga fem segrar kommit. Får man bara bestämma lite framme i ledningen kommer man inte bli lätt att passera ikväll. Är anmäld med amerikansk vagn vilket är intressant. Givet streck.

Plockar även med 6 Clockwork på mitt system. Man gjorde det bra i den senaste starten och kunde via en vass avslutning gå i mål som tvåa. Formen är bra och man är en av de få spelade hästarna i loppet med lopp i kroppen. Clockwork är allround och ska inte nonchaleras med en fin resa ikväll.

Nämner även 2 Florist för dem som vill gardera ytterligare. Hon tillhörde de bättre i kullen tidigt men fick lite svårare ju längre säsongen gick förra året. Men formen är bättre än vad programraden visar. Man är nedstruken till ett innerspår och är garanterad ett bra lopp.

Min Vinnare: 5 Honey Mearas
Spets efter 500m: 3 Chablis Ribb
Skrällen: 6 Clockwork
Ranking: A 5,3 B 6,2,8,7 C 4,9

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
14 Bugatti Miles imponerade i debuten för Daniel Redén för två starter sedan när man via 12,8 sista 800m från utvändigt om ledaren enkelt kunde avgöra till seger. I den senaste starten blev det galopp direkt i starten som favorit på V75. Nu återkommer Bugatti Miles efter en kortare paus och det troliga är att man åtgärdat och vässat honom extra under uppehållet. Ikväll blir det även barfota runt om vilket är både intressant och positivt. På förhand ska segra chanserna vara höga för Bugatti Miles i kvällens lopp. Och han är den givna förstahästen.

Väljer ändå att dubbla systemet med 12 Ian B.R. som fick ett tufft lopp senast men kunde ändå hålla ihop det och avsluta fint till en andraplats. Med formen på topp och räknar jag med en bra prestation på nytt och skulle Bugatti Miles komma bort på något sätt i loppet kommer Ian B.R. kunna avsluta rappt och passera många över Axevallas långa upplopp. Till enbart 12% blir han intressant i loppet.

Letar man ytterligare streck är 7 Chuck Yeager tidig. Han blev hovöm i den senaste starten. Men detta är en femåring som dessförinnan imponerade med två raka segrar. Han kan öppna kvickt och skulle man komma till ledningen härifrån kommer man leda loppet länge.

Min Vinnare: 14 Bugatti Miles
Spets efter 500m: 7 Chuck Yeager
Skrällen: 12 Ian B.R.
Ranking: A 14,12 B 7,4,111,6,3,8,10 C 1,2,15,9,5,13

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto