DD Tips Axevalla 9/5

Publicerad på 9 Maj 2023 - 10:51

DrTrav

DrTrav

9 Maj 2023 - 10:51

DD-tips Axevalla Tisdag 9/5

DD-1 7 Phoenix Photo
DD-2 4,6

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Jag kommer här gå rakt ut på Svante Ericssons topphäst, 7 Phoenix Photo. Han ska ikväll göra en spännande årsdebut efter sin vinterträning. Men han har presterat bra direkt efter vila tidigare och han ska enligt rapporter vara väl förberedd inför kvällens uppgift. Phoenix Photo är visserligen ingen raket från start men han avslutar alltid vasst och besitter fart som knappast någon i loppet kan mäta sig med. Att det bara är tio hästar med i loppet ses som ett plus och över Axevallas långa upplopp kommer Phoenix Photos speed betala sig bra. Detta är en individ som segrat i Gulddivisionen och ska ha bra segerchans här i debuten. Till endast 18% är spelvärdet högt och jag spikar.

Motbud
8 Behind Bars fick ett offensivt upplägg senast vilket också räckte hela vägen för att hålla undan till seger i en tuff Silverdivision. Skulle formen vara bibehållen till kvällens start är Behind Bars trots sitt utgångsläge det främsta motbudet till min spik på förhand. Behind Bars är allround och är inte beroende av något speciellt lopp.

Nämner även 4 Full of Muscles som är flitig V75 deltagare som ofta är jämn och säker i sina prestationer. Ikväll har han fått ett tilltalande utgångsläge och bör kunna få ett passande lopp. Magnus A Djuse sitter dessutom i vagnen och ekipaget kommer att utmana om de framskjutna placeringarna i loppet.

Min Vinnare: 7 Phoenix Photo
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 7 B 8,4,6,2,3,1,5 C 9,10

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
6 Apassionata A.F. inkasserade första segern i karriären senast. Då handlade det om barfota runt om för första gången, vilket också gav rejäl effekt på Apassionata A.F som avslutade vasst till seger. Ikväll blir det återigen barfota runt om vilket är spännande och när dessutom inte motståndet ser ut att vara det tuffaste hon stött på så ska detta på förhand vara en bra segerchans pånytt.

Jag vill tidigt också betala för 4 Selene Race som visat upp fin utveckling på slutet och kommer med form. Dessutom får hon Magnus A Djuse i vagnen ikväll. Utgångsläget är passande och skulle det strula lite med positionerna för Apassionata A.F. Inledningsvis kommer Selene Race inte vara sen på att utnyttja det.

Min Vinnare: 6 Apassionata A.F.
Spets efter 500m: 2 Juicy
Skrällen: 4 Selene Race
Ranking: A 6,4 B 2,10,9,3,7,1 C 5,11,8,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto