DD Tips Axevalla Fredag 17/7

Publicerad på 17 Jul 2020 - 15:11

DrTrav

DrTrav

17 Jul 2020 - 15:11

Dagens Dubbel-spelet avgörs ikväll på Axevalla. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Axevalla Fredag 17/7
DD1: 2,10,11
DD2: 1,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 4140 m Voltstart
10 Pacific Face älskar den långa distansen. Han var med i samma lopp ifjol och då slutade med en fjärdeplats men den gången var det ett fullt fält och i år är det endast nio motståndare. Han tål att göra mycket grovjobb på egen hand och sitter han i en vettig position när det ska avgöras så är han med och gör upp om segern här.

2 Exaudio Vici kommer med två raka segrar. Båda gångerna har han vunnit från dödens. Nu är det läge för tidig ledning och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han bli svår att plocka ner.

11 Ready Ribb har två lopp i kroppen efter lång frånvaro så han kan vara klart förbättrad nu. Han trivs ypperligt över den dryga distansen och klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara långt framme här.

5 Ganyboy debuterade i ny regi för Leif Witasp senast. Han gick då en stark slutrunda i tredjespår och avgjorde till en knapp seger. Hittar Kaj Widell en bra väg med honom så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering igen.

1 Typhoeus Face vinner inte direkt ihjäl sig vilket en seger på 38 starter visar. Får han smyga med på innerspår här så kan han ställa till med en rejäl överraskning.

4 Baloo Du Nord höll bra som trea i ett lopp som vanns av Digital Diamond senast. Det är mycket tuffare motstånd nu och det blir svårt för honom att vinna loppet.

6 Bison Spiro var positiv som tvåa i ett breddlopp som vanns av Raja Ribb senast. Erik Adielsson som får chansen nu har vunnit med honom tidigare men det behövs en hel del klaff för att han ska räcka hela vägen till seger här.

Ranking DD-1: A 10,2,11 B 5,1 C 4,6,8,3,7

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
1 Atik D.L. har nu två lopp i kroppen sedan han slutade oplacerad i Harper Hanovers lopp under Elitloppshelgen. Han spurtade bra som tvåa bakom Vichy Grif senast. Han håller nog ingen ledning så innerspåret kan ställa till det men kommer han bara loss i god tid före mål så kan han dyka upp i segerstriden här.

10 Go West Young Man gick barfota runt om för första gången senast och då spurtade han in till seger. Tråkigt läge nu men får han lite draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten.

6 Bordeaux S. kommer med formen på topp. Han vann Klass II finalen på Bergsåker senast. Löser det sig med positionerna så kan han avsluta loppet starkt.

3 High Into The Sky kommer från en färsk seger på Sörlandet. Han kan öppna fort och skulle ledningen nås så kan han leda loppet länge.

5 Stonecapes Superb var duktig som tvåa i ett lopp som Go West Young Man vann senast. Han kan kliva iväg bra från start och det är inte omöjligt att han kan hitta till spets och skulle så bli fallet så kan han duga en bit mot det här motståndet.

4 Eric The Eel kommer med god form till den här starten. Hittar Jeppe Juel en bra väg med honom så kan han vara långt framme på nytt.

12 Night Hall har gjort två starter i Björn Goops regi med en tredjeplats som bästa resultat hittills. Han är bortlottad nu och det behövs mycket klaff för att han ska nå ända fram till en seger här.

2 Arquana As gick en bra avslutning men hon var inget hot mot Ganga Bae så hon fick nöja sig med andraplatsen senast. Här sitter hon bra till i andraspår omgående och får hon sitt lopp så kan hon överraska.

Ranking DD-2: A 1,10 B 6,3,5,4 C 12,2,7,11,9,8

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto