DD Tips Axevalla Lördag 18/7

Publicerad på 15 Jul 2020 - 16:57

DrTrav

DrTrav

15 Jul 2020 - 16:57

På lördagen så avgörs Dagens Dubbel-spelet på Axevalla. Nedan följer mitt DD-tips.

DD Tips Axevalla Lördag 18/7
DD-1: 1,12
DD-2: 1,5,7

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
1 Cab Lane gjorde första starten sedan oktober ifjol senast. Han avslutade positivt men var aldrig med någon segerchans då. Lopp i kroppen nu och trevligt utgångsläge för en startsnabb häst. Här tror jag på tidig ledning och från spets så kan han bli svår att plocka ner. Barfota runt om nu och eventuellt första gången med jänkarvagn.

12 Armour As är väldigt formstark. Två raka segrar har det blivit. Han tog ner Sobel Jasmine från dödens senast. Tråkigt läge nu så det behövs en del klaff på vägen men får Stefan Persson till en bra styrning så fäller han många hästar till slut.

10 Andre Ward kommer från en färsk seger i högervarv i Århus. Blir det lite tempo på tillställningen så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här.

9 Harvey vinner inte ihjäl sig men han gick bra som tvåa bakom Armour As senast. Får han smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan han duga en bit mot det här motståndet.

11 Ingo har gjort det bra en längre tid men han har tagit många vinster från ledningen och dit kommer han inte nu. Med lite klaff och överpace på loppet så kan han ändå ha vissa möjligheter.

2 Southwind Queen avslutade starkt till seger näst senast. Gången efter det så körde hon upp i en motståndares vagn och galopperade så det loppet kan vi glömma. Trevligt läge så här kan hon få en fin resa i den främre träffen och då kan hon utmana om en framskjuten placering.

4 Royal Navy Neo gjorde första starten sedan augusti ifjol senast. Med det loppet innanför västen så är en vassare insats att vänta här. Löser det sig med positionerna så kan han göra ett bra lopp.

Ranking DD-1: A 1,12 B 10,9,11,2,4,7,6,3 C 8,5
Casumo/11/">Spela för 100 kronor och få ett 300 kronor freebet hos Casumo

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
7 Hummer Scott har gjort det bra i sina tre starter på svensk mark hittills. Tre raka andraplatser har det blivit men nu tror jag att han är mogen för en seger. Han kördes passivt senast och gick i mål med mycket sparade krafter i rygg på Inspector som vann det loppet från ledningen. Han är startsnabb så kan Rick Ebbinge hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

1 Charlock Wiking försvann direkt med en startgalopp i volten senast. Bilstart nu är en fördel och han är snabb iväg så här tror jag på tidig ledning och från spets över den korta distansen så kan han rinna undan till en seger om han slipper alltför hård press under vägen.

5 Dream Cash hade två raka segrar innan han galopperade senast men det var inte slutsålt i det läget. Felfri nu så kan han kliva iväg bra från början så hittar Jörgen Westholm en hyfsad position här så det räcka en bit mot det här gänget.

3 Four Guys Dream var duktig vid tre raka segrar tidigare under året. Efter det så blev det en startgalopp vid det senaste framträdandet i början på april. Nu har han varit borta länge så jag tror inte han är i någon toppform fast han gick bra i ett banjobb nyligen. Han har dock gott kunnande så han kan ha vissa möjligheter här även om det kan saknas en del.

2 Farlander Am har gjort fyra starter för sin nuvarande tränare Johan Svensson. Han inledde med tre stycken vinster innan han fick nöja sig med andraplatsen bakom Unoicsdue Gnafa senast. Senast visade han prov på startsnabbhet men jag tror han får svårt att ta en längd på invändig häst men han kanske kan krypa ner i rygg på denne och då kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

9 Vien Ici har ett fint smygläge med bra startryggar här. Han gick med skor senast men barfota runt om nu är ett plus och blir det överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

Ranking DD-2: A 7 B 1,5,3,2,9,4,11,10,12 C 6,8
Casumo/11/">Spela för 100 kronor och få ett 300 kronor freebet hos Casumo

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto