DD Tips Axevalla & Romme 30/8

Publicerad på 30 Aug 2021 - 13:05

DrTrav

DrTrav

30 Aug 2021 - 13:05

DD Tips Axevalla & Romme Måndag 30/8

DD1: 2,3
DD2: 2,3,4,10,12

10 rader x 25 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
3 Becker Grif är en fyraåring som verkligen gjort det bra på slutet. Han kommer med tre segrar och en andraplats på de fyra senaste starterna. I den senaste starten fick han göra jobbet först i tredjespår och även om prestationen var bra hann han aldrig ikapp segraren av loppet. Han segrade över distansen för tre starter sedan och även om motstånd inte saknas ikväll är detta förstahästen i loppet.

2 Jimmy Arthur är en kapabel häst som i den senaste starten galopperade i spetskörningen. Men han visade att formen är bra för två starter sedan när han från dödens höll starkt hela vägen till andraplatsen. Jimmy Arthur är rejäl och trivs över distansen, samtliga segrar för sin tränare Robert Bergh är tagna över 2640m. Han öppnar ojämnt från start men från bricka två finns det på kartan att man kan ta sig till ledningen och även om man inte är beroende av den positionen för att vinna så ökar såklart segerchansen därifrån. Givet streck till 12%.

Nämner även 11 Chang som i den senaste starten avslutade bra och visade att formen är på topp. Även om inte utgångsläget är det bästa så med lite klaff längs vägen kommer hans avslutnign bita bra. En skräll till 6%.

Måste även nämna 9 Van Gils som satt fast med sparade krafter senast. Hästen såg fin ut och skulle det klaffa ikväll kan han utmana om de framskjutna placeringarna.

Min Vinnare: 3 Becker Grif
Spets efter 500m: 2 Jimmy Arthur
Skrällen: 11 Chang
Rankingen A: 3,2 B 11,9,12,4,5,6,10,7 C 8,1

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
3 Anna Mauds Lassie gjorde det okej i den senaste starten när man blev delad trea från ett tufft utgångsläge. Hon har oftsá startat med tillägg på slutet men ikväll ser uppgiften spännande ut med när hon står med bra utgångsläge på start. Det är anmält amerikansk vagn för första gången vilket är spännande och förbättrar det hennes startsnabbhet något skulle hon kunna sitta i ledningen efter en bit. Lyckas hon komma dit är hon sen hästen att slå för övriga men är heller inte beroende av spets för att vinna loppet.

11 Namanga Bo var anmäld till EM för ston senast men fick inte starta efter att ha varit försenad till banan. Detta är en tjej med bra kapacitet för loppet och lär vara formtoppad med tanke på att man var anmäld till EM för ston senast. Utgångsläget är såklart inte optimalt, men Namanga Bo står perfekt inne på pengar i loppet och är anmäld med såväl jänkarvagn som barfota runt om. Blir det bara lite tempo på loppet kommer Namanga Bo profitera på det och hon kommer bli tuff att stå emot den sista biten.

Nämner även 10 Pappajonnys Ilse som har visat fin form på slutet. Hon höll bra efter att ha gjort en del jobb senast på V75. Dessförinnan hade hon två raka segrar på kontot. Formen är bra och det är anmält amerikansk vagn till kvällens start vilket är intressant. En skräll i loppet till 8%.

Min Vinnare: 3 Anna Mauds Lassie
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Pappajonnys Ilse
Rankingen A: 3,11 B 10,2,4,5,12,9 C 6,7,1,8

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto