DD Tips Axevalla Söndag 19/7

Publicerad på 18 Jul 2020 - 17:47

DrTrav

DrTrav

18 Jul 2020 - 17:47

Dagens Dubbel-spelet avgörs på söndag på Axevalla. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Axevalla Söndag 19/7
DD-1: 6,10
DD-2: 3,9,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
10 Tessy d'Ete har gjort tre starter i sin nya regi för Jerry Riordan. Två vinster har det blivit på dessa. Hon har en vass avslutning att använda sig av så sitter Magnus A Djuse som kör hästen i en duglig position inför avgörandet så kan hon bli farlig över det långa upploppet här.

6 Une Etoile Gar fick vandra först i andraspår på den ledande Double Exposure senast. Det blev för tufft men hon gjorde ändå en bra insats som blev tvåa. Med en offensiv Jorma Kontio i vagnen så kan hon kanske bli släppt till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så stiger hennes chanser här.

1 Vichy Grif ståtar med tre raka segrar. Nu är motståndet hårdare men från ett perfekt utgångsläge här så kan hon få ett passande lopp i den främre träffen och då kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

7 Calina satt i ledningen och såg ut att gå mot en seger men då kom Gogo Hall med en vass spurt och slog av henne kort före mål så det slutade med en andraplats senast. Hon är snabb iväg så kan hon ramla ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara med och göra upp om segern. 

9 Sashay My Way är inte helt att lita på men efter två raka galoppmisslyckanden så skötte hon sig näst senast. Hon gick då till anfall från andra utvändigt i den sista kurvan och via en härlig avslutning så slog hon sig förbi den ledande Grande Diva Sisu till en klar seger. Senast i finalen av StoSprintern höll hon bra från dödens. Med lite klaff så kan hon ha vissa möjligheter här.

3 Vikens Fingerprint är snabb ut men hon orkade inte från ledningen senast och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Racing Brodda. Skulle ledningen nås kanske man väljer att släppa den här gången med tanke på den sämre insatsen senast och att motståndet är tufft. Har hon då en bra dag så kan hon överraska med en lucka till slut.

2 Divine höll farten bra som tvåa bakom Hossiana Boko som vann från ledningen senast. Gången innan det gjorde hon bort sig med en startgalopp. Felfri nu så kan hon ta en fin placering igen fast det kan bli tufft för henne att vinna loppet.

Ranking DD-1: A 10,6 B 1,7,9,3,2 C 4,11,5,8,12

Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
10 No Limit Queen travade i ledningen i kvalloppet till denna final. Hon fick ge sig på upploppet när Waiting Hill Hall tog sig förbi men insatsen var ändå bra. Här blir det ingen ledning men med bra ryggar under slutrundan så har hon en stark avslutning att ta till. Mycket spännande med barfota runt om för första gången.

3 Diana Zet vann Drottning Silvias Pokal tidigare under året. Hon vann enkelt från ledningen i uttagningsloppet senast. Kommer hon till spets på nytt så kan det räcka långt här men skulle hon få svar i spetsstriden så blir det tuffare att vinna loppet.

9 Mahma Lane fick det fint serverat i vinnarhålet och med en lucka i den sista kurvan så tackade hon för det med att spurta in till seger i uttagningsloppet senast. Får hon smyga med innan hon spelar ut speeden så fäller hon många hästar till slut om hon kan få lite hjälp med att tempot hålls uppe.

5 Ganga Bae var mycket bra när hon vann från ledningen senast. Hon har startsnabba hästar invändigt nu så det blir svårare att till spets här men slipper hon att göra alltför mycket av grovjobbet så kan hon vara långt framme. Eventuellt första gången barfota runt om är intressant.

1 American Hill har varit duktig vid två raka segrar. Näst senast så vann hon lätt från spets. Gången efter det så avgjorde hon på ett bra vis över upploppet. Hon kan öppna bra så här kan det bli spets eller rygg ledaren så får hon ett passande lopp så kan hon duga en bit mot det här gänget.

2 Waiting Hill Hall var stark när hon tog ner den ledande No Limit Queen från utvändig position senast. Från det här spåret så kan hon få en bra resa i andra eller tredje utvändigt och skulle det bli överpace på loppet så är hon gynnad för hon är stark. Troligen norskt huvudlag den här gången.

4 Residual Thrust slutade oplacerad i finalen av Drottning Silvias Pokal i maj. I uttagningsloppet senast så avslutade hon strålande och var först i mål. Högt tempo skulle vara gynnsamt även för henne och med lite klaff så gör hon inte bort sig.

Ranking DD-2: A 10 B 3,9,5,1,2,4 C 7,11,6,8,12

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto