DD Tips Axevalla Söndag 7/6

Publicerad på 6 Jun 2020 - 15:37

DrTrav

DrTrav

6 Jun 2020 - 15:37

Dagens Dubbel spelet avgörs på söndag på Axevalla. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Axevalla Söndag 7/6
DD-1 5 Zap Di Girifalco
DD-2 2,4,5,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
5 Zap Di Girifalco avgjorde till seger från vinnarhålet näst senast. I bronsfinalen på Solvalla senast så spurtade han bra i skymundan som femma bakom Seismic Wave som vann det loppet. Nu har han kommit upp en klass men jag tror han kommer hävda sig väl här också och får han en fin resa i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden här.

4 Floris Baldwin gjorde det bra när han blev tvåa i ett lopp som vanns av Mily näst senast. Han kan kliva iväg bra från start så kan han ramla ner i en vettig position innan han går till anfall så kan det vara läge för en ny seger.

3 Urgent Call gjorde en riktigt bra prestation som tvåa i ett lopp som vanns av Reverend Wine senast. Nu har han fått ett mycket bättre läge och Oskar J Andersson meddelar att det blir full satsning mot ledningen här och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan det räcka en bit här.

6 Havefunwithme gick en bra avslutning men fick aldrig tag i Stoneisle Ocean näst senast. Hon är som bäst när hon får gå med i ryggar och vänta med att sätta in slutstöten så får hon spara speeden in i det längsta så kan hon bli farlig över upploppet.

8 Pastor Power fick aldrig chansen och kom i mål med sparade krafter i finalen av silverdivisionen som vanns av Man At Work senast. Dåligt läge nu men med lite klaff så är han inte borta.

12 Sign Me Up Too har plockat två raka segrar i montédisciplinen. Han går bra även i sulkylopp också men från det här läget behövs det en hel del hjälp på vägen för att han ska komma in i matchen.

Ranking DD-1: A 5 B 4,3,6,8,12,11,1,2 C 7,9,10

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
4 Mr Southwind galopperade bort sig i den första kurvan näst senast. Gången efter det så öppnade han snabbt och tog ledningen och från den positionen så försvarade han sig hela vägen till seger. Kommer han till spets igen så blir han inte helt lätt att plocka ner.

9 Southwind Queen var riktigt bra när hon efter att ha kommit till ledningen i ett tidigt skede vann på ett bra vis från den positionen näst senast. Gången efter det så slutade det med ett galoppmisslyckande. Felfri nu så kan hon bli farlig över upploppet.

2 Mas Capacity är väldigt galopplysten. Han vann trots en galopp på vägen näst senast. Kan han hålla ihop aktionen så har han härliga fartresurser och då kan han bli svår att stå emot den sista biten.

5 Inez Alki var inte som bäst senast men hon är behandlad efter det. Nu är hon anmäld barfota runt om för första gången och det kan lyfta henne ett snäpp om det blir så till loppet.

1 Zizou fick luckan för sent och han var chanslös trots att spurten var bra senast. Den här gången blev läget helt perfekt och med rätt ryggar och en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

7 Man Of Steel har årsdebuten avklarad och kan vara förbättrad nu. Han fick en snäll resa då och spurtade bra till slut. Då var det skor runt om och vanlig vagn. Nu blir det åtminstone barfota fram samt norskt huvudlag och en bike så får han ett passande lopp så kan det räcka en bit här.

Ranking DD-2: A 4,9 B 2,5,1,7,11,3,6 C 8,10,12

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto