DD Tips Axevalla Tisdag 14/4

Publicerad på 14 Apr 2020 - 13:41

DrTrav

DrTrav

14 Apr 2020 - 13:41

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll på Axevalla och här nedan så följer mitt tips.

DD Tips Axevalla Tisdag 14/4
DD1: 10 Intake
DD2: 2,3,8,9,12

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
10 Intake är härdad mot tufft motstånd. Hon vann en final i Diamantstoet på Åby i augusti ifjol så hon besitter gott kunnande. Hon har varit borta från tävlingsbanorna ett halvår så det kan saknas en del till toppformen nu men är hon inte alltför ringrostig så tror jag hon blir svår att stå emot över det dryga upploppet.

3 Hera Eck är efter 22 starter i karriären fortfarande utan seger. Hon kan öppna bra så här tror jag att Klaus Kern har ledningen i sikte så skulle hon komma till spets och få bestämma en del i täten så kan det räcka långt här.

9 Beluga West har inte fått till det på ett tag så det här blir karriärens sista start meddelar Peter Untersteiner. Klaffar det med löpningsförloppet så kan hon ha vissa möjligheter här.

8 Argbiggan var troligen nedsatt av förkylning senast även om hon gick okej som trea i ett lopp som vanns av Bellmondo. Hon har varit struken efter det men hon rapporteras träna starkt och har hon en bra dag så är hon inte borta här.

7 Bara Min var ute i en tuff final i Diamantstoet på Solvalla näst senast och där knep hon sista prispengen. Kan hon få smyga med och spara speeden så länge som möjligt så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

Ranking DD-1: A 10 B 3,9,8,7 C 11,12,1,2,6

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
9 That's Art gjorde comeback efter två månaders frånvaro senast. Han fick då ett lopp i andra utvändigt och höll sedan klart godkänt till fjärdeplatsen bakom Mr Creation som vann enkelt från spets. Kan han få gå med i en vettig rygg innan han sätter in attacken så har han en vass avslutning att ta till och då tror jag han fäller många hästar till slut.

8 Gun Palema kom med en mycket stark avslutning och hann precis fram till seger sist hon tävlade på Axevalla för tre starter sedan. Tråkigt läge nu men med lite klaff och med en liknande spurt som vid segern så kan hon överraska här.

3 Sandsjöns Enzo har lopp i kroppen nu. Han gick då bra som tvåa bakom Devs Dragon. Bättre läge nu så här kan det kanske bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

2 Total Recall har gjort det bra en längre tid från dåliga utgångslägen. Trevligt spår nu så med en fin löpning i den främre träffen här så kan han vara långt framme igen.

12 Thai Highway gjorde ett mycket bra lopp efter lång paus senast. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten fast bricka 12 drar ner chanserna men får han lite hjälp på vägen så kan han ha chans här.

10 Bag's Simoni var positiv som tvåa bakom Vikens High Yield senast. Formen är bra och nu blir det norskt huvudlag istället för helstängt och klaffar det med löpningsförloppet så kan det räcka en bit här.

7 Minnestads Ecuador drar en del streck. Han har varit borta från tävlingsbanorna länge men han kan öppna bra fast han har fått ett dåligt läge och jag tror han kan få svar i kampen om ledningen så nej det är ingen häst jag vill hålla i handen här.

Ranking DD-2: A 9,8 B 3,2,12,10,7 C 1,6,5,11

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto