DD Tips Axevalla Tisdag 3/3

Publicerad på 3 Mar 2020 - 14:14

DrTrav

DrTrav

3 Mar 2020 - 14:14

Ikväll avgörs Dagens Dubbel spelet på Axevalla och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Axevalla Tisdag 3/3
DD1: 2,4
DD2: 6,7

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
2 Vagabond Bi kommer till den här starten med formen på topp. Han avslutade mycket bra fram till andraplatsen bakom Burning Man i ett V75 lopp på Åby näst senast. Gången efter det kördes han fram utvändigt om den ledande Uconn Grif på sista bortre långsidan och han plockade då ner sitt motstånd och stack sedan undan till en enkel seger. Trevligt läge här men han är inget spetsbud och även om distansen nu är lite i kortaste laget så är han stark och jag tror att han har god chans att ta en ny seger här.

4 Uconn Grif har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han fick nöja sig med andraplatsen i samma lopp som tipsettan vann senast. Här kan det bli tidig ledning och skulle han få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka långt här.

11 Athos Race travade en stor del av loppet i dödens senast och avgjorde på ett bra vis till seger. Han är inte helt att lita på men felfri nu så kan han ha vissa möjligheter här om Åke Lindblom kan få till en bra styrning.

7 Viking's Topline försvann med galopp senast. Han är van vid att möta tufft motstånd inom V75 spelet och han lever mycket på sin styrka så klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit här. Det är nästan exakt ett år sedan den senaste vinsten togs på Axevalla och på barfotabalansen som gäller även ikväll.

Ranking DD-1: A 2 B 4,11,7,8,6,3 C 9,10,5,1

Dagens Dubbel 2640 m Autostart
6 Tyson Dimanche har varit borta ett bra tag för han blev sjuk efter senaste starten. Han har visat gott kunnande de dagar han tävlar på topp och jag tror han är väl förberedd till den här starten så löser det sig med positionerna så kan han bli farlig direkt i comebacken. Han är dock vassare på barfotabalansen så skor nu är ingen fördel.

7 Cayucos har varit ute på V75 spelet i de tre senaste starterna och han har gjort det rätt bra även om det inte har räckt till någon seger. Den senaste segern togs just på Axevalla för fyra starter sedan när han dundrade till ledningen med 1400 meter kvar till mål och från den positionen så stack han iväg till en fullständigt överlägsen seger. Det blir full laddning från start för att nå ledningen här och skulle så bli fallet så kan han bli svår att fånga in för det är en position han ännu är obesegrad i efter två gånger han travat i spets.

11 Bordeau Doc gjorde comeback på bästa vis senast när han plockade ner sitt motstånd till seger. Han är missgynnad av bakspår nu men skulle det bli bra tempo på loppet så kan han komma in i matchen.

1 Raijin Face höll godkänt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Toreador senast. Här kan han få en fin smygare på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

3 Fullpoint fullföljde okej i skymundan senast. Trevligt utgångsläge och får han ett bra lopp så kan han ställa till med en överraskning här.

Ranking DD-2: A 6,7 B 11,1,3,2,8 C 5,4,10,9

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto