DD Tips Bergsåker 12/12

Publicerad på 12 Dec 2020 - 15:41

DrTrav

DrTrav

12 Dec 2020 - 15:41

DD Tips Bergsåker Lördag 12/12

DD1: 6 Antonio Trot
DD2: 1,2,4,5,7

5 rader x 50 kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


Dagens Dubbel 1 -  2640m auto
Här hittar vi kvällens spik på Dagens Dubbel, 6 Antonio Trot. Denna sjuåring står på tur för seger i min bok. Han har stått för fina och vassa avslutningar bakom så fina hästar som Cyber Lane och Very Kronos på slutet. Nu finns ingen Cyber Lane eller Very Kronos med i startfältet och då borde det vara dags att få lite betalt på formen för Antonio Trot. Återigen är det duon Timo Nurmos och Jorma Kontio som är i farten. Jag tror man tidigt kommer sitta i ledningen och därifrån blir man svår för övriga att fånga in. Spik.

Morbud
2 Coin Perdu tillhörde kulltoppen som treåring och fick då kämpa mot Villiam som Very Kronos. Efter den fina treåring säsongen har skadorna spökat för Coin Perdu men nu som sexåring har denna hingst fått det att fungerat och man kunnat starta på ordentligt. Kommer till kvällen start med två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Från stallet är man optimistiska inför dagens start, och man skulle inte bli förvånad om det räcker till seger idag.

Skrällen för mig är 10 Selmer I.H. som har matchats mot något enklare motstånd på slutet.Fyra segrar och två andraplatser som resultat på de sex senaste starterna. Man kommer även till dagens start med full form och väljer man att gardera min spik är denna sexåring tidig på systemet.

Min Vinnare: 6 Antonio Trot
Spets efter 500m: 6 Antonio Trot
Skrällen: 10 Selmer I.H.
Ranking: A 6 B 2,10,7,8,12,11,9,3 C 1,5,4

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
2 Rossi Palema har bra förutsättningar. Man har anmält med jänkarvagn till kvällens start och Mats E Djuse som sitter i vagnen lär gasa så länge som möjligt idag. Jag tror man kör sig till ledningen från start och därifrån blir man hästen att slå för övriga. Man har sju segrar på tio försök från ledningen och trivs dessutom över kort distans. De två senaste segrarna kommer just över 1640m. Blir man inte överfallen i ledningen har Rossi Palema bra segerchans ikväll. Förstahäst.

1 Marschall Match är en kapabel fyraåring som tillhör kulltoppen i Finland. Man är kvick från start men är tveksam om man lyckas hålla upp ledningen, men skulle man lyckas trots allt så är såklart mycket vunnet. Det ryktas om helstängt istället för öppet huvudlag vilket såklart vore intressant. Oavsett om man lyckas hålla upp ledningen så är Marschall Match garanterad ett bra lopp härifrån och ska med på systemet. Det blir dessutom Ulf Ohlsson som hoppar upp o vagnen för första gången.

Vill även varna för 4 Betting Rebel som har toppform för dagen. Kommer med en fin seger från spår tolv över kort distans i senaste starten. Ikväll har man ett mer passande utgångsläge och hittar man en vettig position från start kommer man vara med och göra upp om segern även i kvällens start.

Min Vinnare: 2 Rossi Palema
Spets efter 500m: 2 Rossi Palema
Skrällen: 5 Algot Zonett
Ranking: A 2,1,4 B 5,7,5,3,12,9 C 11,10


Lycka till med spelet!


Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto