DD Tips Bergsåker 17/6

Publicerad på 17 Jun 2021 - 13:59

DrTrav

DrTrav

17 Jun 2021 - 13:59

Dagens Dubbel Torsdag 17/6

DD-1 2,12
DD-2 5,6

4 Rader x 50 kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
2 Corona imponerade direkt vid första starten för sin nya tränare Oskar Kylin Blom. Corona fick en perfekt resa, men tackade för det genom att avsluta sylvasst till seger. Intrycket över mål gick heller inte att klaga på, mersmakande! Ikväll har hon fått ett perfekt utgångsläge och är garanterad en fin resa oavsett om det blir ledningen eller inte. Hon borde gått framåt en del med det senaste loppet och ska ses med störst vinstchans i loppet. Förstahäst.

12 Bowling El Mar kommer med fortsatt fin form till kvällens start. Senast satt man fast med sparade krafter över mål, krafter som kan komma väl till användning ikväll. Spår 12 över kort distans är såklart allt annat än bra, men detta är en sexåring som kan avsluta rappt. Men det krävs givetvis att det blir bra tempo på loppet för att komma till härifrån. Intressant till 8%. 

1 Claude P.Hill kommer inte kunna utnyttja sitt innerspår men han är garanterad ett fint lopp. I den senaste starten fick Claude P.Hill ett tufft lopp och gick på pumpen ordentligt. Men dessförinnan hade man en andraplats och två raka segrar på kontot. Har man bara tagit den senaste starten på rätt sätt då finns formen där och han ska inte nonchaleras vid större gardering.

Min Vinnare: 2 Corona
Spets efter 500m: 2 Corona / 6 Overpaid
Skrällen: 12 Bowling El Mar
Rankingen A: 2 B 12,1,6,3,9 C 8,10,11,5,4

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
5 Unlimited Face är ett sto som vunnit i åtta av sina femton starter i karriären hittills. I årsdebuten för två starter sedan visade hon direkt vilken god kapacitet hon besitter, då klev hon fram utvändigt om ledaren med varvet kvar och plockade ner ledaren över upploppet. I den senaste starten var hon dock inte som bäst och galopperade efter 400m i loppet. Distansen ikväll ska inte vara några problem och presterar Unlimited Face bara i närheten av det hon gjorde i årsdebuten är hon helt klart hästen att slå i loppet. Förstahäst.

Skrällen är 6 Bodybuilder som ikväll gör en spännande årsdebut. Denna femåring stod för flera fina insatser under förra säsongen och kunnande finns för att vara med och utmana om segern direkt. Är han bara förberedd inför kvällens start ska han inte nonchaleras vid gardering. Bodybuilder kan öppna bra från start och är den troliga ledaren av loppet initialt.

Nämner även 8 Global Brexit som vann enkelt med krafter sparade i den senaste starten. Bricka åtta är såklart inte optimalt, men skulle det klaffa med positionerna längs vägen är hon inte oäven. Med en formkurva som pekar uppåt kommer Daniel Wäjerstens göra bra ifrån sig på nytt.

Min Vinnare: 5 Unlimited Face
Spets efter 500m: 6 Bodybuilder
Skrällen: 6 Bodybuilder
Rankingen A: 5 B 6,8,9,10,2,4,1 C 7,12,11

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto