DD Tips Bergsåker 4/2

Publicerad på 4 Feb 2021 - 10:50

DrTrav

DrTrav

4 Feb 2021 - 10:50

Dagens Dubbel Bergsåker 4/2

DD-1 1.7.8.9
DD-2 4 Amour Amour

4 rader x 60 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
9 Alfie tycker jag är loppets bästa häst och hon såg fin ut när galoppen kom senast och utan den galoppen hade hon förmodligen varit tvåa bakom B.W Rune som stod för en ruggig prestation i söndags på GS75. Hon kan inte utnyttja sin startsnabbhet den här gången men hon går från samtliga positioner och ska räknas tidigt utan strul från läget. Magnus A Djuse ska köra den här gången och det är alltid intressant.

1 Alfa Lina är lillasyster till 9 Alfie och skulle hon lyckas att hålla upp sitt innerspår och försvara ledningen är det hästen att slå. Jag är tveksam till att det går att svara ut 3 Åstas Marcus den första biten men om Lars-Erik Karlsson är vaken kanske han kan lyckas ta över ledningen i ett andra skede eftersom jag tror att 3 Åstas Marcus vill ha ett lopp i ryggar. Hon ska räknas oavsett resa.

7 GG.Ojjdo känns lite ojämnt startsnabb men har öppnat riktigt snabbt vid några tillfällen och det är inte omöjligt att han kan vara först fram och överta ledningen och då blir han svårslagen. Han tål dock att göra en hel del jobb på egen hand och kan vinna från dödens också en bra dag. I sin senaste start var han fyra i loppet där Tekno Jerven stod för en overkligt bra prestation och det motståndet slipper han den här gången. En av flera.

8 Torpa Olea får mitt sista streck på kupongen. Det är en fartfylld dam som inte vinner så ofta men hon har sett formstark ut på slutet. Med lite tempo på loppet och med ett bra lopp i ryggar kan hon speeda ner samtliga den sista biten, även om motståndet är tufft.

Min Vinnare: 1 Alfa Lina
Spets efter 500m: 1 Alfa Lina
Skrällen: 8 Torpa Olea
Rankingen A:9.1.7.8 B:3.4.10 C:5.2.6

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
4 Amour Amour är ojämn i sina prestationer men brukar vara som bäst med ett lopp på rulle där han får spara på sin speed och avgöra över upploppet. Skulle det bli körning mellan 1 & 6 ökar möjligheterna ytterligare men han skall ses med god chans oavsett resa. Jag väljer att spika på dagens dubbel eftersom jag tror att han kommer att få en perfekt resa den här gången.

1 Dollar Hornline ska räknas tidigt på sitt kunnande men har inte startat sedan i oktober och innerspåret kan bli en fara den här gången även om det finns en hygglig chans att hålla upp ledningen i och med strykningen på givna spetsfavoriten 5 Ready Lane. Marie Hafstad Eriksson brukar dock inte vara blyg i sina styrningar med 6 She’s Ready och det är möjligt att man inte försöker svara någon ledning med tanke på avsaknad av lopp.

6 She’s Ready tänkte jag lämna utanför på kupongen från början men strykningen på 5 Ready Lane har ökat möjligheterna till seger. Hon har haft en fantastisk form på slutet och har fyra ”ettor” i raden men motståndet hårdnar nu. Med strykningen ökar dock chansen att nå ledningen. Given vid gardering.  

Jag vill även betala för 2 Fast Food Hanover som är bra i grund och botten. Senaste loppet blev fel på V86 och hästen har kanske har fått ny energi efter alla starter i monté på slutet och han har fått ett passande läge nu.

Min Vinnare: 4 Amour Amour
Spets efter 500m: 1 Dollar Hornline
Skrällen: 2 Fast Food Hanover
Rankingen: A:4.1 B: 6.2 C:10.3.9.7.8

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto