DD Tips Bergsåker/Solvalla 10/3

Publicerad på 9 Mar 2021 - 23:24

DrTrav

DrTrav

9 Mar 2021 - 23:24

DD Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 10/3.

DD1: 1,2,6,10
DD2: 3 Kapten Brodde

4 rader x 70 kr = 280 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
2 Estelle Nordique är ett sjuårigt sto som lever på sin styrka och som tål att göra jobbet själv under loppen. För två starter sedan imponerade man med en seger via 13,5 sista 800m efter en tuff resa ute i spåren och utvändigt om ledaren. I den senaste starten galopperade man med krafter obrukade i sista sväng. Räds inte ett tufft upplägg ikväll och har kapacitet för att vinna från dödens. Förstahäst.

1 Ara kommer med en färsk V75 seger i bagaget till dagens start, då vann man från ledningen via 1,13 sista 700m. Är min tidiga ledare av loppet ikväll igen och från den positionen kommer man sen leda loppet länge. Lättas även i balansen till dagens start vilket är ett klart plus för Ara.

10 Gooner kommer även hon med en färsk seger i bagaget, man vann efter hållit ett högt tempo i ledningen och sen gick man undan till en säker seger. Nu med det loppet i kroppen bör dessutom formen vara framflyttad en hel del till kvällens start. Gooner gynnas om det blir tempo på loppet och till kvällens start ska man lättas i balansen vilket är ett plus även för henne. Hon trivs på Bergsåker med två segrar på tre starter. Givet streck på kupongen.

Min Vinnare: 2 Estelle Nordique
Spets efter 500m: 1 Ara
Skrällen: 6 Faster Than You
Ranking: A 2,10,1 B 6,12,8,5 C 4,7,9,3

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
Vi avslutar Dagens Dubbel med att spika 3 Kapten Brodde som har på sina fem starter i karriären segrat i tre och galopperat i två. Han har redan nu visat prov på hög kapacitet, men också på viss osäkerhet. För två starter sedan galopperade han direkt från start men i den senaste starten vann man mycket enkelt på 11,5 sista 800m. Detta är en fyraåring som är under fin utveckling och håller Kapten Brodde sig till rätt gångart hela loppet ikväll blir han ytterst svårfångad och segerchansen är hög. 

Motbud
9 Zack Bris är främsta utmanare ikväll. Han kommer från en säker seger på V75. Nu har man två raka segrar på kontot. För två starter sedan gjorde man det bra via en vass avslutning som ledde till en seger via 11,8 sista 800m. Zack Bris besitter en annan hårdhet än Kapten Brodde med tanke på att man startat i årgångsloppen under fjolåret. Men ikväll står man med 20m tillägg på min spik som jag tror kommer bli avgörande. Men det är ett troligt scenario att Zack Bris kommer utmana rejält om segern sista biten.

Ska man nämna någon häst bakom de två betrodda så är det 4 Launch’em som besitter bra kunnande. Men det troliga är att man behöver loppet i kroppen nu efter ett längre uppehåll.

Min Vinnare: 3 Kapten Brodde
Spets efter 500m: 3 Kapten Brodde
Skrällen:
Ranking: A 3 B 9,4,8,1,6,5 C 2,7

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto