DD Tips Bergsåker & Solvalla 11/3

Publicerad på 10 Mar 2020 - 20:16

DrTrav

DrTrav

10 Mar 2020 - 20:16

På onsdagen delas Dagens Dubbel spelet mellan Bergsåker & Solvalla. Den första avdelningen körs på Bergsåker och det andra loppet avgörs på Solvalla och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 11/3
DD1: 2,10
DD2: 2,3,6

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
2 Ready Lane har gjort två starter efter mycket lång frånvaro. Han tog hand om ledningen och från den positionen så blev det en lätt seger senast. Bra utgångsläge här så chansen att han kan ta ledningen även här ser jag som god och skulle så bli fallet så är det hästen att slå. Blir det inte ledningen så går han bra från andra positioner också så oavsett så ska han räknas tidigt här.

10 Xanthis Coktail svek senast men det visade sig att han hade dåliga blodvärden då. Han har annars gjort det bra inom Klass I på V75 spelet under vintern och har han hittat tillbaka till den formen han hade då så kan det räcka en bit mot det här gänget.

1 Pinewood Man avslutade godkänt i skymundan till tredjeplatsen bakom Redhot Tap Dancer senast. Den gången var det isbana så att han kommer ut på grusbana nu är ingen fördel men kan han få ett bra lopp på innerspår så kan han ställa till med en överraskning.

3 Fragolini Am satt långt ner i kön men avslutade positivt fram till fjärdeplatsen i det loppet som Ready Lane vann senast. Skulle det bli bra tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

5 Major Vici är kvick iväg och kan med en lyckad start kanske nå ledningen initialt men skulle så bli fallet så tror jag att man släpper till någon mer betrodd och då kan han vara intressant med en eventuell lucka till slut.

Ranking DD-1: A 2,10 B 1,3,5,6,4,12,7,8 C 11,9

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
6 Victory Topline kommer ut i en intressant årsdebut här. Han har 8 segrar på 18 starter i livet och Timo Nurmos brukar ha sina hästar väl förberedda när de återkommer till tävlingsbanorna. Han är snabb iväg och med Jorma Kontio i vagnen så tror jag siktet är inställt på ledningen för det är en position han ännu är obesegrad i efter fem gånger han travat i spets så kostar det inte alltför mycket kraft att nå ledningen så tror jag han har god chans att ta en ny seger här.

3 Mr Southwind har ett lopp i kroppen nu och kan vara vassare till den här starten. Fint läge här och han är kvick iväg så med en fin resa i den främre träffen här så kan han vara med och nypa en framskjuten placering.

2 Maximus M.M. är även han startsnabb och han har ett bra läge här men man ligger rätt lågt från stallet och ser helst att han får ett lopp i ryggar nu i årsdebuten här men skulle han sedan få en lucka så kan det räcka en bit direkt i comebacken här.

9 One Two Beat har bara två vinster på 48 starter i karriären. Han är jämn och säker och skulle vara gynnad om han kan få smyga med i en bra rygg och om det blir överpace på loppet.

8 Ribaude gör första starten sedan Klass I finalen i julhelgen. Den gången satt han fast med sparade krafter. Tråkigt läge här och han riskerar att hamna illa till över den korta distansen men han ska tävla barfota runt om och då är han minst en klass bättre än med skor fast jag tror ändå det blir tufft för honom att räcka till seger i comebacken här.

Ranking DD-2: A 6 B 3,2,9,8,12,11 C 7,1,4,10,5

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto