DD Tips Bergsåker/Solvalla 14/10

Publicerad på 14 Okt 2020 - 00:08

DrTrav

DrTrav

14 Okt 2020 - 00:08

DD Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 14/10

DD-1 1,2,5
DD-2 9 Hemisphere

3 rader x 80 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 auto

1 Gazoline Meras är en fin och säker travare, som vann från ledningen på solvalla i senaste starten. Det är samma position som man har siktet inställt på ikväll, man är kvick iväg från start och ska försöka hålla upp innerspåret ikväll. Når man väl dit kommer man sälja sig dyrt i loppet. Från stallet är man nöjda med 1 Gazoline Meras, som går framåt med varje start. Dock är tränaren Svante Båth inte helt övertygad om att man kommer kunna hålla upp innerspåret. Man har fem av fem möjliga segrar ifrån just ledningen. Han är anmäld precis som senast, barfota runt om - vanlig vagn - helstängt.

5 Balotelli Crown är en kapabel herre som haft en del galopper genom sin karriär. Men nu på slutet har det sett allt bättre ut för Balotelli, vilket också bidragit till att vi allt oftare fått bevittna hans kunnande i loppen. I senaste starten fick vi se att han kan röra på sig från start och förhoppningsvis provar man att skicka iväg från start idag också. Senast avslutade man sista 800m på 1,09. Motbud till favoriten i detta loppet.

Det skulle kunna bli perfekt kört för skrällen 2 Iller Tooma, hyfsad iväg från start. Trivs som allra bäst i ryggar och kan man hitta ner bakom favoriten 1 Gazoline Meras, för att sen något annat ekipage kommer och trycker upp farten i loppet så går ingen säker om luckan uppenbarade sig in på upploppet.

Värt att nämna är också 10 Nyhet och 4 Variety Show. 10 Nyhet tränar positivt och har även blivit behandling efter senaste starten. 4 Variety Show har bytt gård inför denna starten, fått tung träning i benen vilket kommer bli intressant och se vilka effekter detta ger. 4 Variety Show får ändå visa lite mer för mig innan jag tror på att man är med och gör upp i någon segerstrid.
    
Min Vinnare: 1 Gazoline Meras
Spets efter 500m: 1 Gazoline Meras
Skrällen: 2 Iller Tooma
Ranking: A 1,5,2 B 6,10,4,11,8 C 12,3,7,9

Dagens Dubbel 2 2140 auto

V86 tävlingarna och Dagens Dubbel avslutas ifrån Solvalla med ett lopp över 2140m auto.

Vi har en favorit i from av 9 Hemisphere med Örjan Kihlström i vagnen för första gången. Ett riktigt framtidsnamn är denna treåriga valack. Så 9 Hemisphere kan vara ett namn värt att lägga på minnet. Man kom tillbaka efter lite vila senast och glänste verkligen till en överlägsen seger då. På de senaste sju starter har man tre galopper och fyra segrar. Vågar man verkligen singel sträcka? Mitt svar är JA. Om det någon som är helt otrolig på att hålla hästar i trav så är det just Örjan som sitter i vagnen. Adderar man därtill att man fått jobba med hästen under den korta vilan. Hemisphere har säkert mognat lite också dessutom. Summerar man allt detta så tror jag att vi kommer få se ett felfritt lopp ikväll och då är också segerchansen väldigt hög. Spik för mig.

Motståndarna då, 4 Ladybug Lara är anmäld barfota runt om för första gången och är den troliga ledaren i loppet om man håller sig från galopp. Senast kom nämligen just en galopp i startrusningen. Från tränarhåll låter man optimistisk och lägger över startgaloppen senast på Ulf Ohlsson som laddade upp hästen lite för mycket innan starten. Kommer leda loppet länge i mitt badkar.

3 Bombus Jet besitter fin fart och kapacitet. Dock har det inte fungerat alls på slutet och man har tvingats köra ett kvallopp med honom för att få starta här. Men sett till grundkapacitet duger han gott för klassen och ska ses som en av utmanarna till spiken om han håller sig från galopp hela vägen.

Min Vinnare:9 Hemisphere
Spets efter 500m: 4 Ladybug Lara
Skrällen: 4 Ladybug Lara
Ranking: A 9 B 4,3,2,7 C 1,12,10,5,6,8,11


Lycka till med spelen ikväll!

/ Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto