DD Tips Bergsåker/Solvalla 2/11

Publicerad på 2 Dec 2020 - 18:27

DrTrav

DrTrav

2 Dec 2020 - 18:27

DD Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 2/12.

DD1: 2,3,9
DD2: 2,8,11

9 rader x 30kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
9 Heading Reference startade på V75 i den senaste starten, fick då lite långt fram men stod för en vass avslutning. Klockan stannade då på 9,06 sista 700m. Ikväll är utgångsläget bra och man sitter i ett andraspår direkt när bilen släpper fältet. Från tränarhåll meddelat Håkan Skoglund att man siktat på det här loppet med Heading Reference. Med bevisad form och kunnande att själv göra jobb ute i spåren så blir Heading Reference min förstahäst i loppet. Heading Reference har tagit sex av karriärens tio segrar med skor på.

3 Remarkable Feet har också skaffat sig hårdhet på V75. Denna femåring är kvick iväg bakom bilen och möter ikväll enklare motstånd än vid de senaste starterna, dessutom trivs Remarkable Feet bättre över kort distans än i långlopp som han fick starta i senast. Från stallet meddelar man att formen bör vara nära toppform och man tror på en bra prestation . Med tanke på utgångsläget är man garanterad ett bra löpningsförlopp och jag plockar med Remarkable Feet tidigt på mitt systemet.

2 Doctor Doxey Zenz besitter en hög kapacitet men har svårt att hålla en jämn hög nivå. I den senaste starten såg man ut som en vinnare i ett långlopp men stumnade rejält sista biten och gick i mål som fyra tillslut. Doctor Doxey Zenz är svår att räkna på då han en bra dag är med och gör upp om segern i ett lopp som detta, men kan lika väl se helt formlös ut. Men jag tror att hittar man till ledningen ikväll så kommer man höjer sig och stå för en bra prestation. Tränaren Mathias Andersson har låtit sin sjuåring fått återhämta sig efter senaste starten och man har även testat av honom i banjobb inför kvällens start, låter optimistisk.

Min Vinnare: 9 Heading Reference
Spets efter 500m: 2 Doctor Doxey Zenz
Skrällen: 3 Remarkable Feet
Ranking: A 9,2,3 B 1,10,12,4,8,5 C 6,7,11

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
11 Havana Boko har gjort det bra i tuffa sällskap på slutet och detta ofta efter tunga resor. Senast fick man dessutom välförtjänt sätta nosen först i loppet. Jag tror Carl Johan Jepson som sitter i vagnen kommer vara offensiv direkt härifrån, Havana Boko är stabil och kvick från start. Hon kommer tidigt vara med i den främre träffen och jag ser det heller inte som omöjligt att man kör fram och ställer en allvarlig fråga om ledningen tidigt i loppet. Oavsett upplägg tycker jag denna sexåring har en bra uppgift framför dig och blir därför min försthäst.

8 Nika har haft svåra uppgifter och svåra utgångslägen på slutet men har trots detta gjort bra ressulttat och slutat som tvåa i tre raka starter. Kanske är det just andraplatserna som gör att man börjar fundera lite extra, vill Nika vara först över mål? Det ska bli spännande att se henne från ett bättre utgångsläge ikväll och om hon kanske får sätta nosen först eller om hennes inställning säger att hon ständigt kommer vara en “tvåa”. Ska med tidigt vid gardering.

Skrällen är 2 Leia Palema som såg fin ut i den senaste starten, men orkade inte riktigt fullföljde med full kraft hela vägen vilket förklaringen kom senare till. Hon hade varit nedsatt av sjukdom senat. Nu ska Leia Palema vara frisk och en bättre prestation är att vänta. Hon kliver normalt sett iväg fint från det här spåret och är min tidiga ledare av loppet. Skräll.

Min Vinnare: 11 Havana Boko
Spets efter 500m: 2 Leia Palema
Skrällen: 11 Havana Boko
Ranking: A 8,11,2 B 5,7,13,14,10,6,12,15 C 9,4,3,1

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto