DD Tips Bergsåker & Solvalla 22/4

Publicerad på 21 Apr 2020 - 21:40

DrTrav

DrTrav

21 Apr 2020 - 21:40

Dagens Dubbel spelet delas på onsdagen mellan Bergsåker & Solvalla. Den första avdelningen går på Bergsåker och det andra loppet avgörs på Solvalla och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 22/4
DD1: 3,10
DD2: 2,3

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
3 Syoss har vunnit 26 av 46 starter i karriären. Han debuterade för Daniel Wäjersten senast och kördes då rätt passivt och kom i mål med sparade krafter. Det var lång distans då och nu är det mer passande sprinterdistans och med spetsläge över korta häcken så kan han bli svårfångad från ledningen.

10 Knifetown Lover gick bra som tvåa i ett lopp som vanns av Indra's Secret senast. Lopp i kroppen nu och får han ligga på rulle och spara speeden så länge som möjligt så kan han utmana om en framskjuten placering här.

7 Tale Of Jacks galopperade bort en fin placering på upploppet näst senast. Gången efter det så hade han ett uselt läge och kom aldrig in i loppet. Med lite klaff så kan han vara med långt framme nu.

4 Cesar F.C. var blek som oplacerad från ledningen näst senast. Gången efter det över tre varv på Dannero var han mycket bättre när han blev tvåa bakom Kiara Sånna som vann det loppet. Jag tycker han är bättre över längre distanser men kan Magnus A Djuse ge honom ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter här.

8 Vero Spiro flög lågt över upploppet senast och hann precis fram till seger. Iskallt läge nu men med en liknande spurt som senast här går ingen säker.

9 Mr Southwind dundrade på i ledningen till seger senast. Bakspår nu är mindre bra så han körs nog på chans men blir tempot högt kan han dra nytta av det och kan då överraska här.

1 Cavalier Brodde har ett trevligt utgångsläge och borde kunna få en fin löpning på innerspår så med en eventuell lucka till slut så finns chansen.

Ranking DD-1: A 3,10 B 7,4,8,9,1,5,11 C 12,6,2

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
3 Ferrari B.R. gjorde comeback senast och han fick då ett lopp i fjärde utvändigt innan han vreds ut till attack på den sista bortre långsidan och kom sedan med en mycket vass avslutning till andraplatsen bakom Perfect Spirit. Lopp i kroppen och ett bättre utgångsläge här borde kunna ge en fin position omgående så får han ett passande lopp i den främre träffen här så kan han ta en efterlängtad seger.

2 Chief Orlando gick en stark avslutning till sjätteplatsen i ett uttagningslopp till Paralympiatravet där Elian Web segrade från ledningen senast. Han är snabb ut och jag tror att Rikard N Skoglund är intresserad av att komma till spets här och skulle så bli fallet så kan han blir svårfångad från den positionen över den korta distansen.

9 Cokstile gör årsdebut nu så det kan saknas en del till toppformen men han besitter gott kunnande. Han vann många lopp i Italien under slutet av fjolåret. Här har han bra startryggar så han borde kunna slinka igenom rätt så vettigt och når han en fin position innan attacken sätts in så kan han bli farlig den sista biten.

6 Canari Match gör första starten sedan oktober så det kan fattas en del till toppformen. Han kan öppna bra men jag tror inte han kommer till spets fast kan han komma ner i en vettig position innan han spelar ut speeden så kan han ha vissa möjligheter här.

7 I Love Paris kommer med fin form till den här starten. Hon spurtade vasst till seger i stoeliten näst senast. Nu möter hon hingstar och valacker och har ett mindre bra läge så det behövs en hel del klaff för att hon ska ha någon chans här.

4 Lionel N.O. försvann med en galopp i gulddivisionen senast. Kan han hålla sig till rätt gångart så är han inte helt avsågad här.

Ranking DD-2: A 3 B 2,9,6,7,4,1,10 C 5

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto