DD Tips Bergsåker/Solvalla 24/3

Publicerad på 24 Mar 2021 - 11:30

DrTrav

DrTrav

24 Mar 2021 - 11:30

DD Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 24/3

DD1: 1,3,7,8
DD2: 3,8

8 rader x 30 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
3 Iceland Falls gynnas invändiga strykningen på 2 Zooropa och hon är en av de som kommer ha siktet inställt på ledningen. Det är årsdebut ikväll men tränare Håkan Wallberg tror på en bra prestation direkt, vilket man också visar genom att rycka samtliga skor. Ska ses med bra chans oavsett position då hästen besitter gott om kunnande. Förstahäst.

1 Opalis var tvungen att kvala inför den senaste starten på grund av att det blivit många galopper dessförinnan. I den senaste starten fungerade man och gjorde det bra trots en tung resa i dödens. Med en formkurva som pekar uppåt ska man inte nonchaleras vid felfritt lopp ikväll.

Skrällen i loppet är 7 Thelma De Glatigne. Detta är ett nioårigt sto som inte vunnit på ett tag men motståndet man möter ikväll är enklare än det man varit ute emot på slutet. För två starter sedan gjorde man det bra som femma och Thelma De Glatigne besitter fin fart. Ikväll blir det barfota runt om och amerikansk vagn. Den korta distansen är ett plus och dessutom kan hon öppna kvickt från start. Kan man hitta en fin position härifrån kommer man fälla många över upploppet och till endast 2% är man en skräll jag betalar för.

Min Vinnare: 3 Iceland Falls
Spets efter 500: 3 Iceland Falls
Skrällen: 7 Thelma De Glatigne
Rankingen: A: 3,1 B 7,8,5,6 C 9,4

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
3 Zacapa U.S fick trava utvändigt om Nouba Mom i den senaste starten och det blev helt enkelt för tufft. Dessförinnan har man tre raka segrar på kontot vilket är imponerande. Man är kvick iväg från start och har ikväll fått ett bra utgångsläge. Man är min troliga ledare av loppet och från den positionen blir är man hästen att slå för övriga. Formen är bra och man förstärks dessutom av Erik Adielsson i vagnen för första gången ikväll, vilket är intressant. Förstahäst.

Dubblar systemet med 8 Beckham som inte alls fick det att fungera för sin tidigare tränare Björn Goop men han har nu inlett desto bättre hos Christian Fiores. I den senaste starten vann man på ett övertygande sätt från dödens. Beckham är stänkrädd så vi kan räkna med ett offensivt upplägg direkt från start trots bricka åtta här. Christian har höga förhoppningar kring den här fyraåringen och nu sätter man på en amerikansk vagn vilket är spännande. Trots spåret ska han räknas då hästen besitter hög kapacitet.

Söker man ytterligare streck i loppet vill jag nämna 4 Gloster Gladiator och 12 One For All.

4 Gloster Gladiator tog sin första seger i den senaste starten och det var verkligen en bra insats. Då var det första gången barfota runt om och Gloster Gladiator rundade sina motståndare på bara några steg. Det blir barfota runt om ikväll igen och får han spara speeden så kommer han avsluta vasst. Det är tuffare emot nu men ska inte nonchaleras vid större gardering.

12 One For All är en häst som bara gjort fyra starter i livet och aldrig slutat sämre än tvåa. Nu har man fått ett tufft utgångsläge och behöver såklart tempo på loppet för att kunna vinna men kapacitet och fart finns.

Min Vinnare: 3 Zacapa U.S
Spets efter 500: 3 Zacapa U.S
Skrällen: 4 Gloster Gladiator
Rankingen: A: 3,8 B 4,12,2,9,11,1,6 C 5,10,7

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto