DD Tips Bergsåker Söndag 9/2

Publicerad på 8 Feb 2020 - 15:36

DrTrav

DrTrav

8 Feb 2020 - 15:36

På söndagen körs Dagens Dubbel på Bergsåker och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Bergsåker Söndag 9/2
DD-1 3,6,10
DD-2 2,5

6 rader x 30 = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet, LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 2640 m Autostart
6 Gala Shadow har varit duktig på sistone och har tagit två raka segrar. I den senaste starten så travade hon i ledningen men hon höll på att snubbla bort segern kort före mål när det var nära till galopp. Det är inte säkert att det blir någon ledningen den här gången men hon går bra både bakifrån och i spets så kan Ulf Ohlsson som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

3 Global Wannabe kommer ut i årsdebut nu och hon kanske behöver loppet. Utgångsläget är dock bra så här kanske hon kan komma till spets smärtfritt och skulle så bli fallet så kan det räcka långt direkt i comebacken här. Den långa distansen har aldrig varit ute på men det tror jag kommer gå bra.

10 Miss Red fick hon en invändig löpning innan hon tog sig loss i slutsvängen och sedan så avslutade hon mycket vasst och fångade in Dragon Mearas kort före mål till seger. Löser det sig med positionerna och om hon kan få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Ska man gardera ytterligare kan 9 Marimaräng som vann ett billigt lopp för fyra starter sedan vara intressant. Hon är kuskförstärkt av Mats E Djuse den här gången och med lite klaff så kan hon ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 6,3,10 B 9,8,4,5,7 C 2,1,11

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
2 Carmencita Majo har lopp i kroppen så kan hon vara ännu vassare till den här starten. Hon tog då hand om ledningen direkt och gick sedan undan till en enkel seger. Hon följer bilen så här tror jag hon kan trycka sig till ledningen igen även om Trilly Of Nando invändigt också är startsnabb och med spetsläge här så kan hon bli svårfångad om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen trots att det är lite tuffare motstånd nu än senast.

5 Denali fick en fin löpning i ryggar fram till upploppet senast och tackade för det med att spurta in till seger på ett bra vis med tussarna oryckta. Löser det sig med positionerna och om Magnus A Djuse som kör hästen nu kan servera henne en fin löpning i den främre träffen så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

1 Trilly Of Nando tröttnade från ledningen i comebacken näst senast och slutade oplacerad. Gången efter det så fick hon inte aktionen att stämma så hon behöver visa bättring för att duga här. Hon är startsnabb men jag tror inte hon håller upp ledningen men då kan det bli ett bra lopp i vinnarhålet och skulle hon sedan få en lucka till slut så kan det räcka en bit här.

9 Desideria De Soze har bra startryggar och borde kunna komma igenom rätt så vettigt och blir det alltför tuff körning i täten så kan hon dra nytta av det.

Ranking DD-2: A 2,5 B 1,9,10,3 C 11,7,8,6,12,4

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet, LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto