DD Tips Bergsåker Torsdag 16/7

Publicerad på 16 Jul 2020 - 14:52

DrTrav

DrTrav

16 Jul 2020 - 14:52

Ikväll är det Bergsåker som gäller för Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Bergsåker Torsdag 16/7
DD1: 3,4,7
DD2: 10 Hail Mary

3 rader x 60 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
3 Uruguay Broline har fått två lopp i kroppen efter lång frånvaro så formen borde vara i antågande. Hon kan öppna fort så här kan det bli tidig ledning. Skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge. Första gången barfota runt om är intressant.

4 New Direction återkom efter ett par månaders frånvaro senast. Det gick dock inget vidare för hon galopperade i början av loppet och sedan så hängde hon bara med och hon slutade oplacerad då. Kan hon hålla ihop aktionen nu så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

7 Young Highness gjorde det bra när hon tog två raka segrar i april-maj. Hon satt fast med sparade krafter i ett lopp som vanns av Dearest senast. Kommer hon till från ett spår lite långt ut på vingen här så kan hon vara långt framme igen.

9 Unleash The Steel var ute i två lopp samma dag på Rättvik senast. Hon gick bra som tvåa bakom Timorol i försöket men i finalen sedan så slutade hon oplacerad. Chansartat läge nu men intressant med Björn Goop i vagnen för första gången så med rätt resa så kan hon ha vissa möjligheter här.

6 My Golden Eye satt I rygg på ledaren senast och hon hade en del sparat som trea bakom Dearest som vann det loppet. Kan Rikard N Skoglund undvika att sitta fast den här gången så kan hon bli farlig den sista biten.

Ranking DD-1: A 3 B 4,7,9,6,1,2 C 12,10,11,8,5

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
10 Hail Mary har vunnit 11 av karriärens 13 starter. Han var dock inte som bäst senast. Förvisso fick han vandra först i andraspår men han borde ändå kunnat lite bättre än den fjärdeplats det blev i ett femhästarsfält. Han är stark och rejäl så han tål att göra en del grovjobb och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

4 Golden Dream M.E. var ute i försök och final över sprinterdistans på Jarlsberg senast. Han blev trea i försöket då men i den efterföljande finalen så visade Noralf Braekken var skåpet skulle stå när han van väldigt enkelt från ledningen. Bra läge nu så här tror jag det är spets som gäller och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till täten så kan han bli svår att fånga in.

7 Click Bait är jämn och säker. Han avslutade starkt och kom in som trea i finalen av SprinterMästaren som vanns av Don Fanucci Zet senast. Spår lite långt ut på vingen här men han är snabb iväg och Jorma Kontio gillar ledningen så kommer han till spets så stiger hans chanser. Skulle det vara upptaget i ledningen så har han en vass spurt att tillgå.

2 Aramis Bar fullföljde godkänt till tredjeplatsen bakom Armour As i ett litet fält på Halmstad senast. Här sitter Björn Goop bra till i den främre träffen omgående och då kan det räcka en bit mot det här gänget. Intressant med barfota runt om för första gången.

11 Summit In Sight galopperade i början av loppet men han kom sedan med en sylvass spurt och plockade ner Flaming Ace Sisu som kopplat greppet till seger näst senast. Tråkigt läge men med lite klaff så kan han avsluta loppet fort och då kan han ha vissa möjligheter här.

9 Global Adventure vann loppet där Hail Mary var favorit senast. Får han smyga med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så kan han duga en bit mot det här motståndet.

1 Acciaio orkade inte från ledningen efter ett högt tempo senast och slutade sist. Det var andra starten i Timo Nurmos regi så med ett par genomkörare i kroppen nu så kan han vara lite vassare. Intressant läge nu då han är startsnabb så får han en fin resa på innerspår så kan han överraska med en lucka till slut.

Ranking DD-2: A 10 B 4,7,2,11,9,1 C 8,3,5,6

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto