DD Tips Bergsåker Torsdag 8/10

Publicerad på 8 Okt 2020 - 14:58

DrTrav

DrTrav

8 Okt 2020 - 14:58

Ikväll gäller Bergsåker för Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Bergsåker Torsdag 8/10
DD1: 2,10
DD2: 1,3,4

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2640 m Autostart
10 Global Wizard orkade inte från ledningen i ett Klass I försök på Solänget näst senast. Gången efter det blev han påkörd och då var den dagen förstörd. Han kliver ner i klass nu och han har vunnit över distansen tidigare. Med de rätta ryggarna att gå i innan attacken sätts in så fäller han många hästar till slut.

2 All Cash gick bra vid vinsten näst senast. Gången efter det så galopperade hon i platsstriden i ett V75 lopp på Skellefteå i lördags. Kan hon hålla ihop aktionen hela vägen nu så kan det räcka långt här.

5 Huddlestone fick stryk på målfoto mot Happy Confess näst senast. I den efterföljande starten så satt han fast med sparade krafter. Han är startsnabb men ett rygglopp är att föredra och får han ett passande lopp så kan han duga mot det här motståndet.

6 S.G.Flying Diaval vinner inte så ofta vilket 2 vinster efter 36 starter visar. Han försvann med galopp på den sista bortre långsidan senast. I ett felfritt lopp nu så kan han ställa till med en överraskning.

7 Let's Go Ernie återkommer efter några månaders vila så formen nu är svårbedömd. Dåligt läge men distansen är lång och löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme här.

12 Vulcano O.P. gav ett gott formbesked senast när han blev tvåa i ett lopp där Elche drog det längsta strået. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan Ulf Eriksson hitta en bra väg med honom så kan han ha vissa möjligheter.

3 Springbank har gjort det bra vid två raka andraplatser från dåliga utgångslägen. Bättre spår nu och har han en bra dag så gör han inte bort sig mot det här gänget.

Ranking DD-1: A 10,2 B 5,6,7,12,3 C 8,4,13,11,1

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
3 Esprit Sisu gick bra som trea bakom Mindyourvalue W.F. näst senast. Det blev dubbla galopper senast. Debut i ny regi för Daniel Wäjersten här och i ett litet fält så kanske ledningen kan nås. Kommer han till spets smärtfritt så blir han inte lätt att fånga in. Han tål dock att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas.

1 Weekend Fun hängde med bra som tvåa bakom Floris Baldwin senast. Innerspår nu och han kan öppna fort så här kan han få ett trevligt lopp i den främre träffen och med rätt resa här så kan det vara läge för en seger.

4 Hard Times har inte vunnit sedan november 2018. Han gick rätt bra som femma i ett långlopp där Very Kronos segrade nyligen. Får han ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter att vinna loppet.

5 Going For Gold Zaz kommer från en färsk seger. Han kan öppna bra men han är nog vassare med ett rygglopp och får han ligga på rulle och spara speeden in i det längsta så kan det räcka en bit här.

Ranking DD-2: A 3 B 1,4,5 C 2,7

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto