DD Tips Bjerke 13/6

Publicerad på 13 Jun 2021 - 12:35

DrTrav

DrTrav

13 Jun 2021 - 12:35

DD Tips Bjerke Söndag 13/6

DD1: 1,4
DD2: 1,3,5

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m auto
Ett öppet och spännande sprinterlopp på förhand.

1 Zaffiro Jet visade fin form för två starter sedan då gick han i mål med krafter kvar i ett bronsförsök. I den senaste starten var man tvåa i mål men blev diskad. Idag har man ett spännande utgångsläge med bricka ett. Lyckas man hålla upp ledningen är mycket vunnet. Men annars är man garanterad ett fint lopp på innerspår och med minsta klaff då ska man ses med bra segerchans. Förstastreck till tilltalande procent.

4 Marvellous Tooma såg formstark ut senast då han galopperade när attacken skulle sättas in i utgången av sista sväng. Enligt tränaren Frode Hamre var det segern som rök den gången. Marvellous Tooma gick ett starkt lopp i sitt senaste sprinterlopp, ett lopp som Click Bait vann före Don Fanucci Zet, vilket säger en del om klassen på loppet. Idag ser det ut att bli bra tempo på loppet vilket gynna Marvellous Tooma som är vass på speed. Streckas på systemet.

3 Red Bar avslutade vasst i ett bronsförsök senast. Dock måsten han tävla minst med bakskor idag vilket är ett minus. När man dessutom ser ut att bli favorit i detta öppna sprinterlopp väljer jag att ranka ner honom något. Men kan inte heller helt nonchalera honom.

Nämner även 5 Lucky Queen Soa som gick bra i stoeliten i den senaste starten. Till dagens start verkar det även bli barfota runt om vilket är ett plus för Lucky Queen Soa. Hon är kvick iväg från start och skulle hon komma till ledningen ökar även segerchanserna.

Min Vinnare: 1 Zaffiro Jet
Spets efter 500m: 1 Zaffiro Jet / 5 Lucky Queen Soa
Skrällen: 4 Marvellous Tooma
Ranking: A 1,4 B 3,5,8,2,6 C 7,9

Dagens Dubbel 2 - 2100m auto
Oslo Grand Prix avslutar V75 spelet med 550.000 Norska kronor till vinnaren.

3 Floris Baldwin gjorde det bra senast som tvåa bakom Gareth Boko i Prins Daniels lopp via en vass avslutning. Idag är motståndet inte bättre och från ett bra utgångsläge ska man ha toppchans på att utmana om segern. Floris Baldwin kan öppna kvickt från start och han tål samtidigt att göra en del grovjobb själv om det behövs.

5 Hickothepooh flög fram över upploppet i Finland för två starter sedan. I den senaste starten var man ute i Elitloppet och blev fast i ett av försöksloppen. Hickothepooh ska helst spara speeden tillslut och skulle han få smyga med i skapliga ryggar in på upploppet idag kommer han kunna avsluta sylvasst.

1 Bill's Man har nu gjort tre starter i år och sett fin ut varje gång. I årsdebuten var han med i en tuff öppning och fick nöja sig med tredje invändigt tillslut, han fastnade sen med krafter kvar. Även näst senast blev man fast med krafter kvar när mållinjen passerades. I den senaste starten fick man tuff resa men höll bra hela vägen in i mål. Bill's Man är kvick iväg från start och skulle han kunna lyckas hålla upp ledningen är man hästen att slå för övriga.

Nämner även 8 Guzz Meraras är kapabel och besitter bra kapacitet. Men han har fått ett tufft utgångsläge idag. Men formen är bra, han vann på bra sätt för två starter sedan och i den senaste starten var man tvåa med krafter sparade i mål, Skulle det lösa sig med positionerna idag är man med och gör upp om de framskjutna placeringarna.

Min Vinnare: 3 Floris Baldwin
Spets efter 500m: 3 Floris Baldwin / 1 Bill's Man
Skrällen: 8 Guzz Meraras
Ranking: A 3,5,1 B 8,2,10 C 7,6,9,4

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto