DD Tips Bjerke 23/6

Publicerad på 23 Jun 2021 - 10:25

DrTrav

DrTrav

23 Jun 2021 - 10:25

Dagens Dubbel Bjerke Onsdag 23/6

DD-1 5 Force De Flandre
DD-2 4,9,12

3 rader x 70 kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2100m auto

Här hittar vi kvällens spik, 5 Force De Flandre. Hon har imponerat stort under året och kommer med fyra raka segrar på kontot inför kvällens start. Detta sexåriga sto har tjänat snabba pengar under året men samtidigt har Force De Flandre gått i mål näst in till okörd vid varje seger. Hon kan öppna okej bakom bilen och jag är inne på att hon tidigt kan köra sig till ledningen ikväll och i den positionen är hon sen hästen att slå. Jag spikar och är inne på att Force De Flandre får fullborda ett imponerande staket i programraden.

Motbud
9 So Superb galopperade i sista sväng i den senaste starten men hon såg inte trött ut när galoppen kom, vilket innebär att det fanns en hel del krafter obrukade den kvällen. So Superb är en rejäl individ vilket hon visade vid sin senaste seger när hon vann från dödens på bra sätt. Hon gynnas om tempot blir högt. Hon har dock två raka galopper på kontot vilket såklart gör henne svårbedömd. Men till låg procent ska hon inte nonchaleras vid gardering.

11 Secret Snap hade tre raka segrar på kontot inför den senaste starten. Då mötte man min spik Force De Flandre och fick göra jobbet i tredjespår sista varvet. Prestationen var okej även om man inte kunde rå på Force De Flandre. Skulle det klaffa under vägen från bricka elva ikväll är femåringen med och gör upp om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 5 Force De Flandre
Spets efter 500m: 5 Force De Flandre
Skrällen: 9 So Superb / 11 Secret Snap
Ranking A 5 B 9,11,8,3 C 2,10,1,6,7

Dagens Dubbel 2 - 2100m auto

4 Orlando G.M. gjorde årsdebut i den senaste starten, då avslutade han vasst från kön i ett rätt så bra lopp. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del till kvällens start. Orlando G.M. har en vass avslutning att tillgå och gynnas om tempot blir högt under loppet. Givet streck på min kupong.

9 Le Rapide var senast ute i ett bra lopp och mötte tuffa hästar. Slutade fyra då och ikväll går han ner något i klass. Han tål att göra en hel del jobb själv under loppen och ska räknas tidigt trots sitt bakspår. Till låg procent bli han även ett streck med högt spelvärde.

Nämner även 12 Frick som gör bra lopp hela tiden, han får även tuffa upplägg men visar att han behärskar det väl. Ikväll fick han ett tufft utgångsläge men Frick är tuff och tål att göra mycket jobb själv. Han gynnas om tempot blir högt och streckas på systemet.

Min Vinnare: 4 Orlando G.M.
Spets efter 500m:
Skrällen: 9 Le Rapide
Ranking A 4 B 9,12,7,11,8,1 C 6,5,3,10,2

Lycka till
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto